Vakantie is het thema voor de nieuwe Noppies-collectie

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Gastblog door Noppies

De SPRING | SUMMER ’15 unisex collectie bestaat uit lichtgekleurde, comfortabele items die je makkelijk mixt & matcht. Deze items zijn ideaal als je nog niet weet wat het geslacht van je kleintje is of om cadeau te doen! De kleuren wit, antraciet en aubergine voeren de boventoon in deze unisex collectie. Geïnspireerd op de mooiste roadtrips. We nemen je kleintje mee op reis met onze thema’s Black & White Afrika, Stars & Stripes en Fly away! Zebra’s, sterren, wolkjes, landkaarten en vogeltjes sieren de items uit deze collectie.

Baby Boys

rompertje nopppies auto'sBaby Boys kunnen hun hart ophalen met een stoere, sportieve en klassieke collectie. De rode draad in deze collectie is vakantie, en een beter onderwerp hadden onze designers niet kunnen kiezen voor de zomer…

ROADTRIP
Eén van onze toffe thema’s voor jongens is Roadtrip. Shirts en rompertjes met landkaarten en auto’s en comfortabele jersey denims doen dit thema eer aan. De kleuren combinatie van oker, navy, wit en grijs maken het makkelijk om de leukste items met elkaar te combineren.Baby navy stripes

HAPPY CAMPER
Happy Camper is een natuurlijk vervolg op een goede roadtrip en kenmerkt zich door sportieve, jersey items. De collectie is ontworpen met de kleuren combinatie klassiek rood, navy en wit. De fijne prints van kano’s en vintage camperbusjes, maken het thema helemaal af.

BEACHBOY
We eindigen deze reis aan het strand met als laatste thema Beachboy. Een stoere collectie uitgevoerd in frisse, zomerse kleuren. Voorzien van stoere prints van kano’s en vintage camperbusjes. Uiteraard kan het navy blauw niet ontbreken om eindeloos mee te mixen en matchen, maar de frisse kleur lime maakt de collectie helemaal.

Baby Girls

Girly, quirky en een tikje retro is de beste omschrijving voor de Baby Girls collectie. Een collectie vol romantische printjes en kleuren.

broek pastelPASTEL FESTIVAL
Lieveheersbeestjes, kanten details, strikjes en embroideries maken dé perfecte Pastel Festival collectie voor quirky girly girls. De zachte kleuren zalmroze, antraciet en wit geven een zacht tintje aan het geheel.

VINTAGE CARNAVAL
Vintage Carnival vertaalt zich naar prints met luchtballonnen en oudroze tinten gecombineerd met gebroken wit. De strikjes en stipjes maken de look helemaal af. En wat je absoluut niet mag missen zij de girly, vintage denim items uit deze collectie!

Baby pastel tropics

PASTEL TROPICS
We sluiten de zomer af met het thema Pastel Tropics, voorzien van lieflijke bloemen- en flamingo prints. De schattige uitstraling krijgt extra kracht door de kleuren combinatie van pastel roze, lila en wit.
Kortom, met deze collectie is jouw kleintje helemaal on-trend dit voorjaar!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*