Vader schrijft hilarisch gedetailleerde instructies voor oppas

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

We herkennen het allemaal wel: dat overbezorgd zijn als je je kind in andermans handen achterlaat. Deze vader is geen uitzondering: hij liet een wel héél gedetailleerde beschrijving voor de oppas achter.

Jonge vader laat hilarisch gedetailleerde instructies achter voor oppas

Reddit-gebruiker Fordiman plaatste een screenshot op Reddit van een mail die hij ooit aan de eerste oppas van zijn zoontje had gestuurd en het geeft je een mooi inzichtje in het brein van een jonge ouder.

Het flesje: Het valt direct op dat de vader praat over ‘jouw’ magnetron. Zou hij voor hij de mail stuurde even snel naar het huis van de oppasser zijn gerend om een test te doen in zijn magnetron?

De luier: De babyoppas moet de luier voorzichtig openen. Alsof je normaalgesproken er met je neus induikt! Maar een tip die hij geeft is wel handig: gluur aan de voorkant van de luier om te zien met wat voor vieze luier je te maken hebt, zo weet je wat je nodig hebt om het op te ruimen.

Lees ook: Dit betaal je de oppas per uur

Vaardigheden: De kersverse vader somt een hele hoop vaardigheden op die je kunt gebruiken op het moment dat de baby huilt: de ‘babyplug’ ofwel de speen, omschrijft hij als “het is bedoeld om de impressie te geven van borstvoeding, zonder dat je teveel voeding geeft.”

Interactie: Mocht de oppasser niet weten wat hij moet doen met de baby, dan heeft papa de volgende tips: ‘zit/sta’ een oefening met zitten en staan, ‘buiktijd’ waarbij je de baby op z’n buik legt en hem als een havik in de gaten houdt en natuurlijk kunnen dansen en muziek ook niet ontbreken.

Zou jij ook zo’n brief aan je (willen) oppas achterlaten?

My wife forwarded me an old email I’d sent to my son’s first babysitter. from Parenting


Lees ook: Foutje! Het ‘geweldige design’ blijkt niet te zijn wat deze vader dacht.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*