Trijntje is zwanger!

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Wat een leuk nieuws: Trijntje Oosterhuis is zwanger! Op haar website maakte ze zojuist bekend dat ze haar optreden van 18 december in de HMH verplaatst omdat ze in december is uitgerekend. De 42-jarige Trijntje heeft al een tijd een relatie met Alvin Lewis, de tweelingbroer van goede vriendin Berget Lewis.

Trijntje vertelt op haar site: “Gelukkig was het mogelijk om enkele shows te verzetten. Ik verheug me heel erg op deze clubtour, waarna ik met zwangerschapsverlof ga. In februari betreed ik gewoon weer het podium van de Ziggodome samen met de andere Ladies Of Soul, waar ik ook erg naar uitkijk.”

De zangeres heeft al twee zoons uit een eerder huwelijk (Jonas (2004) en Marijn (2006)) met VARA-topman Sander van den Eeden. De twee gingen in 2012 na een huwelijk van 10 jaar uit elkaar. Alvin en Trijntje waren de afgelopen jaren al goede vrienden, en werkten ook met elkaar samen. Ze leerden elkaar kennen bij Total Touch, de band van Trijntje en haar broer Tjeerd Oosterhuis waarin ook Alvin speelde als gitarist-producer .

Lees ook: overzicht van zwangere beroemdheden.

Nu naar buiten komt dat Trijntje zwanger is, blijkt dat ze dus in mei, toen ze met het nummer Walk Along meedeed aan het Eurovisie Songfestival in Wenen, al in verwachting was. Ze droeg toen een opvallende wijde outfit, nadat ze een jurk met een heel diep decolleté had afgekeurd.

Lees ook: Kim Kardashian maakt geslacht kindje bekend met lieve foto.

Foto: Uitsnede uit ‘Marketing Morning‘ door Tommyvos (CC BY 2.0)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*