Trends in geboortekaartjes in 2015

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Bij MyCards.nl weten ze álles van kaartjes. Trouwkaarten, uitnodigingen, kerstkaarten en natuurlijk geboortekaartjes! Omdat wij benieuwd zijn naar de trends op het gebied van geboortekaartjes hebben wij Adil Akoulal, een van de experts van MyCards.nl, gevraagd wat volgens hem de trend is voor 2015.

Fotokaartjes

Volgens Adil zijn de fotokaartjes nog steeds erg populair en zullen die in 2015 alleen nog maar populairder worden. Steeds meer mensen besluiten een professionele fotoshoot te doen met hun pasgeboren kindje en gebruiken die foto’s dan op de geboortekaartjes. Omdat de geboortekaartjes door MyCards.nl dezelfde dag nog verstuurd worden, hebben de kersverse ouders genoeg tijd om mooie foto’s te laten maken en die online toe te voegen op hun favoriete geboortekaartje.

Rechthoekige geboortekaartjes

Ook verwacht Adil dat rechthoekige (dus staande en liggende) kaartjes steeds populairder worden. En dan ook nog als een enkel kaartje in plaats van het dubbele (gevouwen) vierkante kaartje dat we al jaren gewend zijn.

Hieronder een aantal voorbeelden van geboortekaartjes die volgens MyCards.nl erg populair zijn en nog populairder zullen worden. Welke is jouw favoriet?

enkel-geboortekaartje-jongen-foto-krijtbord geboortekaart-jongen-foto-waslijn-hout-stempel foto-geboortekaart-meisje-krijt-bord-roze-streepjes enkelzijdig-origineel-geboortekaart-jongens-foto-tijdschrift foto-geboorte-kaartje-meisjes-schoolbord-hipfoto-jongen-geboortekaartje-hout-blauw

Bekijk ook: hoe maak je van je geboortekaartje een echt cadeautje?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*