8 zomertrends voor je geboortekaartje die je niet kan missen

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Het is zomer én jij verwacht een baby’tje, wat kan er mooier zijn? Nou ja, op een hittegolf zit je misschien niet te wachten, maar ’s avonds relaxt in de tuin zitten en ondertussen op zoek gaan naar het mooiste geboortekaartje is waarschijnlijk best lekker!

Jaarlijks bestellen duizenden ouders geboortekaartjes op www.hippe-geboortekaartjes.nl. Hippe Geboortekaartjes is dan ook goed op de hoogte van de hipste kaartjes en geeft een inkijkje in de laatste zomertrends.

8 zomertrends voor je geboortekaartje

1. Handwriting

Wat staat het ongelofelijk leuk: een ‘echt’ handgeschreven lettertype op je geboortekaartje. We zien het op heel veel geboortekaartjes terugkomen. Lettertypes als BombshellPro of Wanderlust Letters zijn helemaal in. Hippe Geboortekaartjes zorgt er dan ook voor dat je alle tekst op het geboortekaartje zelf van lettertype kunt wijzigen. Veel ouders kiezen ervoor om de naam van hun baby in deze prachtige letters weer te geven.

handwriting geboortekaartje handgeschreven lettertype2. Bohemian

Een van de nieuwe trends van 2016 is de boho-trend. Bohemiangeboortekaartjes herken je aan een schattige bloemenkrans, een veertje, een hip bladerenpatroontje of een leuke tak onder de naam van je kindje. Geïnteresseerd? Wat vind je van dit kaartje?bohemian geboortekaartje meisje

3. Tipi’s

Getekende tipi’s op geboortekaartjes: dat ziet er vrolijk uit. Tipi’s als patroon op je kaartje, of in een mooie illustratie; het geeft iets natuurlijks en iets speels mee aan de geboorteaankondiging van je kleintje. Een van de populairste kaartjes is misschien wel dit kaartje:tipi trend geboortekaartje

4. Gouden details

Zo verrassend: een gouden hartje in een hoekje of een gouden lettertype. Op natuurkarton of parelmoer komen de gouden details het beste uit.

gouden sterretjes geboortekaartje trends5. Watercolour

Watercolour is een van de meest populaire en meest wijdverspreide trend van het moment. Je kunt het overal vinden! De met aquarel geschilderde geboortekaartjes zijn lief en trendy. En er is grote diversiteit in de soorten geboortekaartjes met watercolour. Kijk bijvoorbeeld maar naar deze verschillende kaartjes:

watercolour geboortekaartjes zomertrend

6. Pastelkleuren

In de lente kwam deze trend al op: het gebruik van pastelkleuren. Geen felrode, diepblauwe of frisgroene geboortekaartjes meer, maar liever zacht roze, peach oranje of hip mint. Vooral mint is een kleur die je veel ziet: het kan zowel gebruikt worden voor geboortekaartjes voor meisjes als voor geboortekaartjes voor jongens.

pastelkleuren geboortekaartje

7. Scandinavische kaartjes

Het hoge noorden van Europa heeft al eerder voor leuke kledingtrends gezorgd, maar de leuke patroontjes zijn nu ook terug te vinden op geboortekaartjes. Halve rondjes, of chevron patroontjes; je ziet het direct en het oogt lekker vrolijk. zomertrends scandinavisch

8. Comeback: klassieke geboortekaartje

En tot slot: de klassieke geboortekaartjes maken een comeback! Kaartjes met klassieke ruitjes, of witte kaartjes met een simpele afbeelding zijn de basics voor een geboortekaartje. Dat is leuk, want misschien kan je er wel iets in verwerken wat ook op jouw geboortekaartje stond.klassiek geboortekaartje

Opkomende trends

What’s next? Wat denk je van marmer of old-timers op je geboortekaartje, staande geboortekaartjes of juist een drieluik? Op Hippe Geboortekaartjes kan je de nieuwste trends in de gaten houden.

Lees ook: De populairste geboortekaartjes van het eerste halfjaar

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*