Stylingtips voor babymeisjes

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Je kunt heel veel plezier beleven aan het aankleden van je lieve meisje. Maar soms heb je net effe wat meer inspiratie nodig. De Amerikaanse Lauren Hartmann van de blog The Little Things we do is naast blogger ook kledingstyliste.

Babykleertjes

Lauren vindt het heerlijk om haar prachtige dochter Fern aan te kleden (ook omdat ze weet dat dat niet haar hele leven kan:)) en ze kreeg vaak complimenten over Ferns stijl en kleertjes. Daarom heeft ze een lijst met stylingtips voor babygirls opgesteld. Hieronder een selectie. Al Laurens tips lees je in de leuke blog die ze hierover  schreef.

Out of the box

Out of the box

Denk eens buiten de kaders: probeer mogelijkheden in alle kledingstukken te zien. Op de foto hierboven bijvoorbeeld zie je Fern in een jurkje –denk je. Eigenlijk is het een strak, groot t-shirt. De sjaal en muts zijn trouwens zelf gemaakt.

DIY

DIY

Soms kun je je beknopt voelen door de collectie in de winkel. Je hebt iets in je hoofd, en niets in de winkel voldoet. De oplossing: maak het zelf! Fern draagt in deze post een enorm simpele zelfgemaakt haarband, die je zelfs kunt maken als je niet kunt naaien. Lauren legt het hier uit. Binnenkort volgen op deze Babyblog meer easy DIY’s!

Jongensafdeling

De jongensafdeling

Soms word je helemaal gek van al dat roze en glitter op de meisjesafdeling, toch? De oplossing: check de jongensafdeling. Hier vind je veel kleren met simpele streepjes en bijvoorbeeld leuke truien. Daar bovenop ben je ook nog eens enorm origineel! Het leuke vest op de foto komt van de jongensafdeling.

Accessoires

Accessoires

Accessoires zoals haarbandjes, riemen, mutsen en sjaaltjes kunnen een outfit helemaal veranderen. En bij kleine meisjes staat het natuurlijk superschattig!

Patroontjes

Speel met patroontjes

Wat voor mama’s geldt, geldt ook voor babygirls: mixen is leuk! Lauren tipt om het eenvoudig te houden en ervoor te zorgen dat de patronen die je combineert in dezelfde kleurenfamilie zitten.

Creatief

Creatieve oplossingen

Niet alles wordt in een babymaatje gemaakt, dus soms moet je creatief zijn. Lauren vond het bijvoorbeeld lastig om een riempje te vinden voor haar baby. Haar oplossing: ze gebruikt nu een hoofdbandje als riem. Oh ja, en ook op dit plaatje zie je weer een (jongens)blouse die als jurkje wordt gebruikt.

Mama's kledingkast

Mama’s kledingkast

Veel mensen vinden dat je je baby baby-achtig moet kleden, maar Lauren is het daar niet mee eens. Zij kleedt haar dochter in mini-versies van haar eigen outfits. Wat ze zelf nooit zou dragen, trekt ze ook niet bij Fern aan.

Meer tips vind je hier! We verzamelden trouwens ook stylingtips voor jongetjes.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*