Sluitzegels voor je geboortekaartje

sluitsticker geboorte geboortekaartjes

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Vaak kiezen aanstaande ouders met heel veel zorg een geboortekaartje uit. Ze ontwerpen er zelf eentje of passen online een bestaand design aan: veranderen de tekst, kiezen een ander lettertype en maken zo het perfecte kaartje, wat ongetwijfeld gaat staan shinen op het dressoir van hun familie en vrienden.

Maar… wist je dat het tegenwoordig ook helemaal in is om niet alleen een te gek geboortekaartje te versturen, maar om ook de envelop te laten schitteren. Hoe je van je envelop een echt kadootje maakt? Wat dacht je van een sluitzegel?

sluitzegel

Sluitzegels baby

Een sluitzegel is een sticker die je gebruikt om de envelop dicht te plekken. Héél vroeger was dit de plek waar ridders en jonkvrouwen zo’n zegel op lieten smelten om de geheime post te verzegelen – inmiddels gebruiken we die plek dus voor de sluitzegel. Zo’n toffe zegel plak je op je envelop en tadaa: je envelop ziet er ineens nóg toffer uit. Op Hierbenik.nl bieden we meer dan 25 verschillende zegels aan, dus er zit altijd wel een sticker bij die naar je zin is. Hieronder zie je een selectie van onze sluitzegels, waarvan er allerlei varianten beschikbaar zijn. Leuk hè?

sluitstickers geboorte

Ben je geïnspireerd? Lees dan ook: versier je envelop

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*