Prachtige foto’s van moeders na hun zwangerschappen

moeders laten lichaam zien na bevallingen

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Fotografe Neely Ker-Fox worstelde met haar lichaam tijdens en na haar zwangerschap. Daarom maakte ze een fotoserie om de perfecte imperfecties van moeders te laten zien. Want het lichaam van elke moeder is perfect zoals het is!

Moeders showen hun perfecte imperfecties

perfecte imperfecties

Erica: “Ik was zo nerveus om mee te doen met dit project. Ik ben altijd al een forsere vrouw geweest en zag mezelf nooit als heel mooi. Ik wilde dit doen om aan mijn zoon te laten zien dat schoonheid in alle vormen en maten bestaat. Ik wilde dit ook voor mezelf doen. Ik voelde me zo op mijn gemak en mooi tijdens de shoot. Ik zal deze ervaring nooit vergeten.”

perfecte imperfecties

Casey: “Als er een manier is om trots op mezelf te zijn is dit het wel. Ik wil graag terug naar de vrouw die zelfverzekerd en vol vertrouwen was over haar lichaam.”

perfecte imperfecties

Amanda: “Ik ben 33 (bijna 34), ik wilde al heel lang kinderen en dacht dat ik nooit zwanger zou raken… Ik wilde iets doen om deze tijd te herinneren en om te omarmen hoe prachtig ik ben nu in onze zoon draag. Dit project sloot hier perfect bij aan. Ik heb dit voor mezelf gedaan, maar ik hoop dat het anderen helpt om zwangerschappen als iets moois te zien, in het speciaal dat andere zwangere vrouwen zich als mooi beschouwen.”

moeders laten perfecte imperfectie zien 2

Rosalyn: “Ik vond het geweldig om deel te nemen aan dit belangrijke project en ik ben heel blij dat ook mijn meisjes dit mochten ervaren.”

moeders laten perfecte imperfectie zien 3

Ashley: “Toen ik zwanger raakte, was ik er zeker van dat ik zonder enige moeite terug zou komen op mijn oude gewicht… Maar dat is niet het geval. Maar mijn leven is volmaakt. Ik heb de liefste, kleine baby die mijn hart vult met liefde. Ik heb een partner die mij heel erg steunt. Ik werk. Ik speel.”

moeders laten perfecte imperfectie zien 4

Kacie: “Ik heb deze shoot gedaan voor mij en mijn kinderen. Ik heb altijd moeite gehad met het accepteren van mijn gebreken, maar nadat ik bevallen was van mijn dochters, zijn die gebreken nu prachtige tekenen van onze reis samen.”

Lees ook Bijzondere zwangerschapsfotoshoot met een jurk van melk

moeders laten perfecte imperfectie zien 5

Ashley: “Ik hou van het leven, zonder te obsederen over mijn kledingmaat. Ik wil dat elke andere vrouw gezond en gelukkig leeft, zonder de druk dat ze in een perfect schoonheidsbeeld moeten passen.”

moeders laten perfecte imperfectie zien 7

Kristi: “Voor mezelf was de hele ervaring symbolisch in het zien hoever ik ben gekomen als moeder maar ook als vrouw. Om van mezelf te houden zoals God dat bedoeld heeft, heeft een hoop tijd en een heleboel zelfreflectie gekost. Ik wil het beste voor mezelf zijn, zodat ik het beste kan zijn voor mijn dochter.”

moeders laten perfecte imperfectie zien 8

Kacie: “Ik hoop dat mijn dochters hierop terugkijken en weten dat ze henzelf mogen oordelen om wie ze zijn, niet om wat anderen over ze denken.”

moeders laten perfecte imperfectie zien 9

Rosalyn: “Ik worstel al met mijn lichaamsbeeld sinds de puberteit. Na de shoot had ik een gevoel van zelfvertrouwen die ik nooit eerder had ervaren. Ik heb mijn man gebeld op weg naar huis om te vertellen hoe gaaf de shoot was en hoe goed ik me voelde.”

moeders laten perfecte imperfectie zien 10

Rachel: “Ik vertrok van de shoot met mijn hoofd opgeheven met een nieuw zelfvertrouwen, waarvan ik niet wist dat ik het in me had. Toen ik een paar shots had gezien op de camera, zag ik meer schoonheid en zelfvertrouwen in het ‘moeder-zijn’ dan ik had verwacht. Maar bovenal zag ik dat mijn dochter van mij houdt, omdat ik haar “ma-ma” ben en die liefde is onbeschrijfelijk.”

moeders laten perfecte imperfectie zien 14

Rachel: “Op een dag zullen mijn baby’s groot zijn en mijn leven weg, maar ik zal altijd deze foto’s hebben om me te herinneren aan het wonder van de twee levens die ik mocht dragen. Ik zal deze afbeeldingen altijd hebben om met andere vrouwen te delen, om te laten zien dat imperfecties mooi zijn, ongeacht wat de samenleving zegt.”

Beelden: Neely Ker-Fox. Bekijk alle foto’s van haar project ‘Perfect Imperfections‘.

Lees ook Deze zwangerschapsshoot had een verrassende wending

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*