Moeder ontwaakt uit coma na huilen baby

moeder ontwaakt uit coma

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Shelly Cawley en haar man, Jeremy, hebben een wel heel bijzonder verhaal! Shelly raakte in een coma na de geboorte van haar kindje, maar ontwaakte nadat ze haar baby’tje hoorde huilen.

In coma door bevalling

Shelly en Jeremy uit Concord kregen in september 2014 een dochtertje. Dit ging echter niet zonder slag of stoot. Toen Shelly moest bevallen, traden er complicaties op, waardoor ze met spoed onder het mes moest. Dochtertje Rylan kwam gezond ter wereld, door middel van een keizersnede. Helaas kon Shelly haar dochtertje niet in haar armen houden. Door een bloedprop raakte ze in een coma, direct na de geboorte van haar kindje.

wakker uit coma door geluid babyLevensbedreigende situatie

“Al mijn emoties vlogen door elkaar heen. Ik ging van intens gelukkig, omdat mijn kindje was geboren, naar het volgende moment waar ik dacht dat ik mijn vrouw vaarwel moest zeggen. Ik was verdoofd,” vertelt Jeremy aan FOX46. Vrienden en familie baden en postte op Facebook steunberichten. Maar een paar uur na de geboorte, lag Shelly nog steeds in een coma. De dokters dachten dat ze de volgende ochtend niet zou halen.

Lees ook: wonderbaby ondergaat meteen na geboorte operatie en overleeft.

Wakker door het horen van haar baby

Gelukkig kwam verpleegkundige Ashley Mans toen met een idee. Ze wilde door huid op huid contact met de baby de zintuigen van Ashley prikkelen om uit het coma te raken. Rylan viel direct in slaap, toen ze haar bij haar moeder legden, dus probeerde ze haar aan het huilen te maken. Toen ze uiteindelijk begon te huilen, gebeurde er iets ongelofelijks! De situatie van Shelly verbeterde en ze werd stabiel. Een aantal dagen daarna, ontwaakte ze uit haar coma!

Lees ook: jullie lievelingsfoto’s van de eerste dag van je kindje.

Eerste ontmoeting

Shelly vertelt: “Door het gehuil van Rylan, kreeg ik iets om voor te vechten. Toen ik wakker werd, was ik gevangen in realiteit en een droomwereld. Ik herinner dat ik het gezichtje van Rylan zag en ik dacht dat het de mooiste baby van de hele wereld was.” In het filmpje zie je de verbazing en verwondering van Shelly. Nu, een jaar later, zijn Shelly en haar dochtertje kerngezond. Jeremy heeft zelfs een boek geschreven over de gebeurtenis!

Bron: Buzzfeed

Lees verder ook: drie generaties, één baarmoeder.

Foto van moeder met baby via Shutterstock

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*