Ontroerend: stervende oma kiest babynaam uit

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

“Mijn zus besloot dat mijn moeder de naam mocht kiezen en het aan mij moest vertellen vlak voor het moment dat we afscheid van haar moesten nemen,” vertelt de zus van Katrina. Ze filmde de onthulling van de naam, net nadat de baby geboren was.

Stervende oma mag naam uitkiezen van haar ongeboren kleinzoon

“Doordat onze moeder, een paar maanden voor mijn zus ontdekte dat ze zwanger was, gediagnosticeerd werd met terminale kanker, nam mijn zus een geweldig besluit. Omdat ze wilde dat onze moeder een belangrijke rol zou hebben in het leven van haar kleinkind dat ze nooit zou ontmoeten, besloot mijn zus dat mijn moeder de naam mocht kiezen,” vertelt de zus van Katrina.

Babynaam blijft verrassing tot op de dag van de bevalling

“Mijn zus en zwager wilde dat de naam voor hen een verrassing zou zijn tot de dag dat hun baby geboren was, zodat zijn naam een geheim was dat ik 6 maanden lang bij me droeg.” Op vrijdag 13 mei was het zover: het kleine jongetje werd geboren. “De bevallingskamer was gevuld met spullen en foto’s van onze moeder, zodat ze ondanks haar afwezigheid toch heel dicht bij ons voelde en alles was perfect.”

Lees ook: Hip vernoemen – Ouderwetse namen omgetoverd tot hippe namen

Ontroerende onthulling van babynaam uitgekozen door overleden oma

Katrina’s moeder was er fysiek niet meer bij, maar de naam die ze uitgekozen had werd op een bijzondere manier onthuld. Katrina’s zus, maakte een lief boxpakje met op de voorkant de tekst: ‘mijn naam is uitgekozen door mijn oma in de hemel’ en op achterkant de babynaam die haar moeder had uitgekozen voor haar kleinkind. Een prachtig moment voor Katrina en haar man Danny! Zo is de kleine Harrison voor altijd met zijn oma verbonden!


babynaam uitgekozen door overleden oma
 

Overleden oma kiest babynaam uit

Bekijk ook deze prachtige foto: Meer dan 100 jaar tussen overgrootoma en kleinkind

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*