Jongetje ontmoet zijn idolen: de vuilnismannen

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Wat een overweldigende gebeurtenis maakte de 2-jarige Quincy mee: hij mocht eindelijk zijn twee grote helden ontmoeten! Dat dat allemaal iets spannender was dan gedacht, blijkt uit deze foto.

Zwaaien

Aan Huffington Post vertelt zijn vader, Ollie Kroner, dat Quincy al gefascineerd is door vuilniswagens sinds hij kan lopen. Quincy vertelde zijn ouders dat de vuilnismannen altijd naar hem zwaaiden als hij vrijdag voor het raam stond. Ollie: “We dachten dat het zijn fantasie was, maar toen we naar buiten keken, zagen we inderdaad dat de vuilnismannen zwaaiden. We hebben eigenlijk geen idee sinds wanneer ze dat al doen!”

Spannend

Quincy is helemaal gek van voertuigen, en vooral van vrachtwagens, dus toen hij zindelijk was geworden kreeg hij een speelgoedvuilniswagen. Hij kon niet wachten om ‘m aan de vuilnismannen te laten zien. Toen het vrijdag was en de vuilniswagen voorbijkwam, vroeg Ollie of Quincy een foto wilde maken met de vuilnismannen. Dat wilde hij maar al te graag. Maar toen hij tussen de mannen instond, was het toch best wel spannend. En ook het geluid van de vrachtwagen was harder dan hij gewend was vanachter het raam. “Na een paar minuten werd hij weer rustig en ging hij weer spelen,” aldus z’n vader.

vuilnismannen FB

Bekijk ook dit filmpje: vader hoort voor het eerst de stilte! Enne… dit gebeurt er als je heel veel ballen loslaat op een roltrap :)

Foto ‘Vuilnismannen’ via Shutterstock.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*