Het ieniemienie-stylish-babykamertje van Judah

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Dit babykamertje is echt mini (maar dat zou je niet zeggen). Esmee Mijnster, de moeder van Judah, stylede dit prachtige kamertje en vertelt hier meer!

Esmee: “Dit kamertje is van onze Judah Joaquin Mijnster (roepnaam Judah). Hij is geboren op 30 januari 2014, bijna 2 weken na de uitgerekende datum. We zijn in november 2013 nog verhuisd vanuit Amersfoort naar Sliedrecht, en zijn toen pas begonnen om zijn kamertje in orde te maken.”

Meubels

“Het is een ieniemienie-kamertje, dus ik wilde het zo licht en ruim mogelijk laten. Ook wilde ik twee grote meubels, en niet meer, om het groter te laten lijken.”

Babykamer Judah

Babykamer Judah

Behang

“Mijn uitgangspunt voor het kamertje was: licht en stoer, maar toch lief, en zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Daar heb ik dus ook het houtbehang bij gezocht. Dat vond ik al gauw voor een prikkie bij behangwebshop.nl.”

Babykamer Judah Commode

“Gelukkig heb ik een hele handig man die interieurbouwer is. Hij heeft dus de commode zelf gemaakt, inclusief steigerhouten plank/nisje voor erboven.”

Babykamer Judah

Fruitkistje

“Omdat er in het kamertje alleen een ledikant en commode past, heb ik ervoor gekozen om een fruitkistje op te hangen. Zo verloren we geen ruimte in het kamertje zelf. Hieronder heb ik met een touw een houten stok gehangen als ‘extra kledingkast’ voor Judah’s kleertjes.”

Babykamer Judah

Babykamer Judah

Spulletjes

“Verder hebben we wat decoratiespulletjes van Loods 5, Intratuin, Ikea en Leen Bakker. Het schilderij komt uit een klein boetiekje in Hoorn.”
Babykamer Judah

De foto’s bij dit artikel zijn gemaakt door Jeannine van Vierdeliefde. Meer hippe babykamers zien? Klik dan hier.

5 Comments

 1. 1

  Hoi! Ik ben even benieuwd naar het merk van het behang. Wil deze ook graag bestellen op de webshop maar er zijn er zoveel dat ik zeker wil weten dat ik de goede bestel :))

  Alvast bedankt voor je reactie!

  Groetjes Christel
  christelbezemer@gmail.com

 2. 2

  Hi!

  Super leuke kamer! Heel leuk behangetje! Weet je nog welke
  het was? Artikelnummer of naam?

  Alvast bedankt!

  Groetjes,
  Romy

  • 3

   Heb het behang van behang.nl
   Blauwe variant. Hoe die heet weet ik niet.. je hebt bijna dezelfde versie bij praxis.

   Succes en veel plezier!

   Esmee

 3. 4
 4. 5

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*