Heel bijzonder filmpje: man beleeft bevalling op 4000 km van z’n vrouw

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Wat moet dat pittig zijn, als de vader van je kindje niet bij de geboorte kan zijn! De Australische Jace wist dat hij op het moment van de bevalling van zijn vrouw Allison op zo’n 4000 kilometer afstand zou zijn. Met behulp van de techniek kon hij toch ‘dichtbij’ zijn.

>> Lees ook: “Je hart breekt van deze foto met overleden papa.”

Jace heeft een baan waarbij hij weken in het andere deel van Australië werkt, en dan weer 1 week thuis is. Dat is zwaar voor hem en voor zijn gezin, maar ze hebben het geld nodig. Jace’s vrouw Allison is hoogzwanger, maar Jace kan door de afstand dus niet bij de bevalling aanwezig zijn. Hoewel? Met deze special bril van Samsung vond de allereerste live virtual reality geboorte plaats!

live view

Jace kreeg op een gegeven moment een telefoontje dat zijn vrouw ging bevallen. Hij reed naar een speciale ruimte, waar hij omringd door foto’s van zijn gezin, ging zitten met een soort bril op zijn hoofd. In het ziekenhuis waar Allison aan het bevallen was, stond een camera, die meebewoog met alle bewegingen die Jace maakte. Hij kon dus als het ware ‘rondkijken’ in de kamer. Zo maakte hij de gehele bevalling mee!

Bekijk ook: deze vader reisde 3000 kilometer om bij de geboorte van zijn dochter te kunnen zijn.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*