In en klas vol prinsessen, koos dit meisje ervoor een hotdog te zijn!

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Bijna alle meisjes kijken op naar de mooie Disney prinsessen die trouwen met een stoere prinsen. Maar dat kan Ainsley geen worst schelen: zij koos ervoor om als hotdog te verschijnen op ‘Prinsessendag’!

Hotdog prinses steelt de show

Toen haar dansklas een ‘Prinsessendag’ hield, koos Ainsley ervoor om te verschijnen als iets wat je op de barbecue gooit: een hotdog! Niets is prachtiger!

De lerares van Ainsley, Sarah, tweette de originele foto en vertelt Buzzfeed: “De laatste paar weken van dansles lieten we de meisjes verkleed komen en deze week was Prinsessen Week, dus we verwachtten dat alle meisjes als prinses zouden komen. Toen Ainsley binnenkwam, was iedereen zo verrast, maar we vonden het super leuk en vonden het geweldig dat ze een hotdogkostuum wilde dragen.”

Van binnen een prinsesje van buiten een hotdog

“Ze houdt van prinsessen, maar ze wilde origineel zijn en een hotdog-kostuum dragen,” vertelt de lerares van Ainsley. “Ze droeg een prinsessenjurk eronder en zei dat ze vanbinnen een prinses was!”

Wat gaaf dat niemand dit leuke meisje tegenhield om haar eigen originele beslissingen te maken! Haar ouders en leraressen waren enthousiast over wat ze koos om aan te trekken! “Ik wilde de beelden delen. Ten eerste omdat het zo onschuldig en schattig was en ook omdat ik onder de indruk was hoe zelfverzekerd dit kleine meisje kon zijn dat ze koos om aan te trekken wat zij het beste vond,” vertelt Sarah.

Lees ook: Zo zouden Disney prinsessen eruit zien als moeders

Enthousiaste reacties op hotdogprinses

Op Internet baste de reacties los: “Sinds wanneer zijn een prinses en een hotdog twee tegenover elkaar gestelde dingen? Dit meisje is volgens mij heel logisch,” vertelt iemand op Twitter.

De originele post:

Hotdogprinses wordt beroemdheid

De kleine Ainsley is inmiddels wereldberoemd! Haar pure kinderlijke zelfverzekerheid spreekt iedereen aan. Ze werd zelfs gevraagd om het jaarlijkse schoolconcert te openen in haar hotdogkostuum! Opnieuw was het een hit! Iemand reageerde: “Wees de hotdogprinses die jij wil zien in de wereld.

Bron: Buzzfeed

Lees ook: Moeder komt op voor zoontje in Frozen-prinsessenjurk

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*