Voorbeelden van geboortekaartjes

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Een geboortekaartje kiezen: het blijft een belangrijke, leuke maar soms ook lastige keuze. Er zijn zoveel leuke exemplaren, maar hoe vind je precies dat kaartje dat bij je komende kindje past?

Origineel en uniek geboortekaartje

Het leuke bij de kaartjes van Hippe Geboortekaartjes is dat je de kaartjes kunt aanpassen naar je smaak. Om te laten zien wat het effect is van een andere achtergrond of foto, een ander lettertype, of woorden en elementen op een andere plek of in een andere kleur, hebben we hieronder wat voorbeelden gemaakt. Laat je inspireren en ga zelf aan de slag! Oh ja, als je er niet uitkomt, kun je het team van Hippe Geboortekaartjes altijd contacten voor hulp!

Twee voorbeelden van ontwerpers Skip&Coco

skipencoco

Twee dezelfde lieve kaartjes, maar toch helemaal anders. We pasten de achtergrond(kleur) aan, de kleuren en plaats van elementen, we voegden een patroon toe, en we gebruikten een ander lettertype.

Fotokaartjes van Zus&Ik

fotozusenik

We kozen ervoor om vier verschillende foto’s in het kaartje te laden. Zo zie je meteen het effect van een type foto. Het leuke van deze kaartjes is dat je met de elementjes kunt schuiven. Dat is precies wat we hebben gedaan. Ook hier hebben we de kleur en het lettertype aangepast.

Grote vs kleine giraffe van Mo Cards

mocards
Wat veel mensen niet weten, is dat je elementen ook kunt vergroten of verkleinen. Het leuke effect -en het verschil wat het maakt op je kaartje- zie je in dit voorbeeld. De onderste giraffe is een vergroting van de bovenste. Ook hebben we gespeeld met de plaats van de tekstvakken. Als je wilt kun je de giraffe zelfs op z’n kop zetten ;) Zo zie je dat je een kaartje helemaal naar je smaak kunt maken.

Geboortekaartje met kinderwagen van Didintle

didintle
Het laatste voorbeeld. We versleepten de cirkels om ze op een zelfgekozen plek te zetten. Daarnaast zetten we een vrolijke schrijfletter tegenover een wat statigere letter. En: bij dit kaartje zie je heel goed het effect van het omkleuren van elementen en achtergrond. Vind je dat niet gaaf, zo’n felgekleurde kinderwagen?

Lees ook: de mooiste tekstjes voor op een geboortekaartje.

One comment

  1. 1

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*