Gaaf: genderreveal op het honkbalveld

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Op het honkbalveld zijn alle familie en vrienden van Monique Tello en Steven Statter bij elkaar. Als Monique de bal opgooit en Steven klaarstaat om de bal weg te slaan houdt iedereen zijn adem in: ‘In welke kleur zou de bal uiteenspatten? Blauw? Of toch roze?’ Monique en Steven ontdekten op het honkbalveld welk geslacht hun baby heeft.

Zwanger na verwijderen tumor in hersenen

Dat Monique zwanger was, was voor haar en Steven een groot feest. In 2014 werd er bij Monique kanker geconstateerd in haar hersenen. De doktoren konden het grootste deel van de tumor verwijderen, maar om de kanker echt de baas te worden was chemotherapie nodig. “Ze wisten dat ik kinderen wilde en begonnen te praten over het invriezen van mijn eicellen en twee maanden later was ik zwanger!” vertelt Monique. Voor de zwangerschap stopte ze tijdelijk met therapie.

Originele genderreveal met honkbal

Omdat de zwangerschap al een feestje op zich was, wilden Monique en Steven de genderreveal ook groots uitpakken. Monique zocht samen met haar zus op internet hoe je zelf een bal kan maken waarin je gekleurd poeder kunt stoppen en die ‘explodeert’ als je er hard op slaat. Vervolgens liet Monique het maken van de bal helemaal over aan haar zus, want zelf mochten Monique en Steven het geslacht nog niet weten.

honkbalveld genderreveal

Spanning om geslacht baby te ontdekken

Monique en Steven nodigden hun familie, vrienden en fotograaf David Swayze uit voor de genderreveal. Ook hun 14-jarige zoon was er bij. Met z’n allen stonden ze op het honkbalveld te wachten op het moment dat de bal uiteen zou spatten en het geslacht van de baby bekend zou worden. “Ik was zenuwachtig om hem te missen,” vertelt Steven. Er was geen back-up bal.

het opslaan van de bal voor de geslachtsbekendmaking

origineel genderreveal idee

vader komt erachter wat het geslacht van de baby is

Bekijk ook dit filmpje: ein-de-lijk een meisje!

Roze wolk

Het moment dat Steven de bal slaat en het uiteenspat in een roze wolk is het hoogtepunt van de dag. Fotograaf David legde het prachtige moment vast. “Ik wilde erg graag een meisje, zoals je kunt zien op de foto’s,” vertelt Monique. “Ik zweef al sinds de bekendmaking op een roze wolk. Het is superopwindend.” Monique en Steven verwachten hun meisje in mei volgend jaar en willen haar Kennedy Marie noemen.
roze wolk bekendmaking geslacht baby

moeder blij dat ze meisje krijgt

blijdschap met horen geslacht baby meisje

ouders blij met babymeisje

liefde voor ongeboren baby meisje

Lees verder: ontzetten tof idee voor een genderreveal.

familie en vrienden bij genderreveal

op het slagveld

Bron: Today Parents
Foto’s: David Swayze Photography

Lees ook: het geslacht van je kindje bekend maken.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*