Deze lieve tweeling is er een op duizenden

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

De kans dat je bevalt van een tweeling is al niet groot, maar deze tweeling is extra speciaal. De lieve meisjes werden alle twee geboren met het syndroom van Down. Fotografe Laura Duggleby maakte een prachtige fotoshoot van de meisjes.

In verwachting van een tweeling met het syndroom van Down

Toen Nicole hoorde dat de twee baby’s die ze verwachtte het syndroom van Down hadden, was het eerst wel even slikken. Gelukkig had ze veel steun aan de mensen om haar heen, in het bijzonder van haar oma die ook een kind met Down had. Nicole besloot om de tweeling met open armen te verwelkomen en een paar maanden later beviel ze van de prachtige Blakeley en Brynnlee.
down syndroom meisjes

Lees ook Wat een mooie fotoserie van een newborn!

Prachtige foto’s van tweeling met Down

Fotografe Laura Duggleby mocht foto’s maken van de meisjes en vertelt over Nicole: “Wat was het een voorrecht om tijd door te brengen met haar, want ze leerde me echt wat liefde, compassie en loyaliteit is. Deze kinderen zijn geen last of outcast, maar eerder een prachtige gift aan deze wereld.”
tweeling syndroom van down
tweeling dochter down
tweeling meisje down

Geliefd en gewaardeerd

“Er wordt nooit genoeg laten zien van de liefde die mensen geven en de opofferingen die mensen maken,” vindt Laura. Ze wil met haar foto’s van de tweeling dan ook het nieuws een beetje opvrolijken. Hoe Nicole omgaat met haar tweeling vindt ze een voorbeeld voor de wereld. “Ik verlang ernaar dat mensen zich gewaardeerd, geliefd en op prijs gesteld voelen.”

voetjes tweeling schattig
slapende tweeling meisjes down

Bron: The Mighty

Lees ook Fotoserie: peuter met down kan vliegen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*