Bekritiseerde gewichtheffer bevallen van gezonde tweeling

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Tijdens haar zwangerschap kreeg Sophie Guidolin een hele berg kritiek over zich heen, omdat ze nog steeds keihard sportte, terwijl ze hoogzwanger was. Ze zou haar baby’s in gevaar brengen. Gisteren is de fanatiek sportende mama bevallen van een gezonde tweeling, Evie May en Aria Joy.

“We are BEYOND thrilled to announce the safe arrival of @evie_and_aria into the world! We are feeling BEYOND thankful with the utter perfection God has blessed us with.” Zo kondigden Sophie en haar man de geboorte van de meisjes aan (die ze meteen een instagramaccount gaf).

De kersverse moeder kreeg tijdens haar zwangerschap een heleboel negatief commentaar, omdat ze veel bleef sporten terwijl ze zwanger was. Zo was ze 12 weken voor haar bevalling nog aan het gewichtheffen:


En 3 weken voor de bevalling was ze ook nog aan het hardlopen:

Dit was trouwens wel een van de laatste keren, aan het eind van haar zwangerschap besloot ze toch te stoppen met sporten omdat ze te veel pijn kreeg.

Het roer om

Sophie had al twee zoontjes, die geen tweeling zijn. Na deze twee zwangerschappen, waarin ze telkens 28 kilo aankwam, besloot ze het roer om te gooien en werd ze fitnessmodel en trainer. Het is verbazingwekkend om te zien hoe anders ze eruit zag, nu ze zwanger was van een tweeling. Hieronder zie je een foto van haar tweelingzwangerschap vergeleken met de zwangerschap van zoontje Ryder. Ze schreef erbij dat je aan deze foto kunt zien dat echt élke zwangerschap anders is.

Lees ook: battle of the bellies – een eenlingzwangerschap vergeleken met een tweelingzwangerschap.

Ook hield ze deze keer bij hoe haar buik groeide:

Ze schreef erbij: “How amazing is the human body? So many changes happen in pregnancy to allow a safe journey into the world for your baby or in our case at the moment- babies!”

We kunnen ongetwijfeld over een paar weken weer een foto verwachten van Sophie met een platte buik.

Lees ook: zo ziet je buik er echt uit na de bevalling.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*