8x de mooiste klassieke geboortekaartjes

klassiek

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Lichte geboortekaartjes, met stippen, strikken of kransjes: klassieke geboortekaartjes zijn eigenlijk nooit uit geweest. Kondig de geboorte van jouw kindje aan met een van deze beauties. Ze zijn allemaal te koop op Hierbenik.nl.

Klassieke geboortekaartjes voor jongens en meisjes

Absoluut een van de meest populaire geboortekaartjes van het moment: dit exemplaar voor een jongetje. Een mintgroen geboortekaartje met grappig kader, stippen en een mooi kransje om de naam. Klik op het kaartje om te zien hoe de naam van jouw kindje het doet op dit kaartje ;)

Wil je de geboorte van je dochter aankondigen met een hip klassiek kaartje? Bekijk dan dit voorbeeldkaartje eens. Het lieve veertje maakt het kaartje helemaal af:

geboortekaartje klassiek veer

Ook een erg populair kaartje: dit geboortekaartje voor een dochter, met foto, hout, hartje, bloemetjes, vlinder én kant.

Ook leuk: een rustig silhouet kaartje in klassieke kleuren. Dit klassieke geboortekaartje hierover vinden wij erg mooi!

geboortekaartje klassiek boom en dier

Aaah, kijk dit vintage-achtige geboortekaartje met poëzieplaatje. Helemaal leuk om met dit geboortekaartje met stippen de geboorte van je kindje aan te kondigen.

Waterverf op je geboortekaartje is hip. Dit klassieke exemplaar – met de naam in sierlijke letters – vinden wij prachtig! Je hebt ‘m ook in de meisjesvariant, dan is de waterverf roze.

En tot slot mag dit geboortekaartje met label, stippen en hout niet ontbreken. Klik op het kaartje om naar Hierbenik.nl te gaan.

Een van de nieuwe trends is klassieke langwerpige kaartjes. Zo combineer je een hip formaat met klassieke geboorte elementjes zoals strikjes, kant of ruitjes.klassiek gboortekaartje hart jongen

geboortekaartjes klassiek

 

Bekijk ook: originele teksten voor op je geboortekaartje.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*