3-jarige maakt hilarische opmerking over haar vaders penis in publiek toilet

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Als je vader van een dochter bent, gaat ’t je ongetwijfeld een keer overkomen dat je met je dochter naar een publiek toilet moet. Zo ook deze vader. Hoewel het voor veel mannen geen beproeving is, kromp deze papa toch eventjes ineen toen z’n 3-jarige dochtertje een luide opmerking over haar vaders penis maakte…

Op de website Reddit schreef een vader een openhartig berichtje over wat hij met z’n dochter meemaakte: “Ik ben vader van een prachtige 3-jarige dochter. Als mama er niet is, of met een van de anderen mee is, moet ik m’n meisje meenemen naar de mannenwc. Dit gebeurde dus in een rustig klein restaurantje. We waren alleen in de wc. Ik maak de bril droog en leg er papiertjes op zodat ze kan plassen… maar dan realiseer ik me dat ik ook moet. Maakt niet uit. Ik zet haar in de hoek van het hokje en zeg ‘niet bewegen’.”

“Ik begin te plassen. Ik hoor de deur van de wc-ruimte opengaan, dit betekent dat we nu niet langer met z’n tweeën zijn. Twee mannen komen binnenlopen. Terwijl een paar voetstappen dichterbij komt, komt m’n meisje naar achtergelopen en eindigt naast me. Ze kijkt naar beneden om te zien wat daar gebeurt (we hebben een ‘open-deur-beleid thuis en ze heeft twee broers… het is niet dat ze nog nooit iets heeft gezien) en roept hardop: “Papa! Kijk naar je kleine penis!!””

“What.. the…
Ik hoor de andere gasten een beetje gniffelen… en dan liggen ze helemaal dubbel.
Ten eerste… wow. Ze heeft nog nooit zoiets gezegd. Ten tweede… WAT IS HAAR REFERENTIEKADER!!??
Ik had geen idee wat ik kon doen om de situatie er beter op te maken. Ik wilde gewoon roepen “Ehm.. Ze maakt een grapje… hij heeft een normale lengte,” maar toen bedacht ik me dat elke opmerking over mijn lengte creepy zou overkomen. Ik bleef dus gewoon in het hokje totdat die andere twee mannen weggingen…”

Lees ook: ontwetende vader van tweeling schrijft komische blog

Is dit niet hilarisch? Zijn verhaal zorgde er in ieder geval voor dat andere mensen ook anekdotes gingen delen:

reddit 2

reddit 4

reddit 3

reddit 1

Heb jij ook zo’n ervaring? Deel ‘m gerust hieronder!

Bron afbeelding: “Doh” door Flicker upload bot, licentie: Creative Commons Attribution 2.0

Lees ook: deze hilarische vader arresteert zijn dochter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*