10x superleuke geboortekaartjes voor het goede doel Compassion

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

De geboorte van je kindje aankondigen en tegelijkertijd een goed doel steunen: dat kan met de goede-doelencollectie van Hippe Geboortekaartjes. Ontwerpster Joanneke van Joann Fotografie en Ontwerp ontwierp speciaal voor Compassion een collectie met superleuke en diverse geboortekaartjes. Van elk verkocht kaartje gaat er geld naar het goede doel: 40 cent per dubbel kaartje, 30 cent per enkel kaartje. Ook kun je -als je dit wilt- in het kaartje de optie geven dat ouders in plaats van een kraamkadootje een donatie aan Compassion geven.

Armoede verslaan

Compassion is een internationale, christelijke kindsponsororganisatie die in 26 ontwikkelingslanden meer dan 1,6 miljoen kinderen de kans geeft op een leven van hoop. Compassion zegt: “Wij geloven dat ieder kind belangrijk is en dat armoede te verslaan is. Daarom bevrijden wij kinderen van armoede, in Jezus’ naam.” De opbrengsten van de Compassioncollectie zullen naar het Child Survival Program gaan. Baby’s die problemen hebben tijdens de zwangerschap dreigen meteen al een achterstand op te lopen. Dat kan uitwerken op een minder goede ontwikkeling van de baby. Het Moeder en Baby-programma van Compassion helpt kwetsbare moeders en baby’s met een goede start. Lees hier meer over het werk van Compassion.

Hieronder zie je 10 mooie kaartjes uit de collectie. De kaartjes zijn helemaal aan te passen naar je smaak: je kunt bijvoorbeeld eenvoudig de kleur en het lettertype aanpassen, en je eigen foto toevoegen. Klik verder voor alle geboortekaartjes van Compassion.

Compassion geboortekaartje clean

Compassion geboortekaartje foto

Compassion geboortekaartje bloemen

Compassion geboortekaartje meisje

Compassion geboortekaartje pijltjes

Compassion geboortekaartje kraft

Compassion geboortekaartje krijtbord

Compassion geboortekaartje lineaal

Compassion geboortekaartje foto kraft

Compassion geboortekaartje goede doel

Wist je dat ook de goede doelen War Child, Kinderfonds MAMAS en Cordaid Memisa goede doelen-collecties hebben?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*