Zijn vrouw is bevallen, maar hij heeft nog een verrassing…

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Na de bevalling kwam heel de familie van Jenny Grant en haar man bij elkaar om te horen of de baby een jongen of een meisje was, maar de grootste verrassing hadden ze niet aan zien komen: het waren twéé mooie jongetjes!

Ouders houden geheim dat ze een tweeling krijgen

Jenny Grant en haar schattige man hadden een grote verrassing voorbereid voor hun familie en vrienden. Ze vertelden hun familie dat ze na de geboorte zouden horen of de baby een meisje of een jongetje was, maar wat ze niet vertelden, is dat ze in verwachting waren van een tweeling.

Bekijk ook: verrassing na geboorte – het is geen meisje!

Grote verrassing voor kraamvisite

Op het moment van de grote verrassing was heel de familie bij elkaar in het ziekenhuis. Daar kwam de vader aangelopen. “Lees zijn shirt, jongens!” roept iemand. Eerst een beetje verlegen, maar met een grote glimlach komt de vader om de hoek en op zijn shirt staat: ‘dad of twins’. De voorpret is in zijn ogen te lezen.

Gejuich voor de tweeling

Het is grappig hoe het kwartje pas even later valt bij de opa’s en oma’s. Als Grant om de hoek komt, klinkt er eerst heel enthousiast geroep, maar dan wordt het ineens stil… Pas als Grant hard roept “een tweeling, een tweeling’ dringt het pas goed door. “Wisten jullie dat?” wordt er gevraagd. En dan barst het gejuich los voor de geboorte van Lincoln en Nolan.

 

Fotoshoot tweelingbroertjes

Acht weken na de zwangerschap maakte familie Grant een mooie fotoshoot van tweelingbroertjes Nolan en Lincoln. Wat een lieve broertjes!

verrassing geboorte tweeling

fotoshoot tweeling

tweeling fotoshoot verrassing

Bekijk ook dit filmpje: dit stel had een geniale verrassing na de bevalling.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*