Een zijdezacht gevoel om de hele dag vast te houden

POM Amsterdam Nivea

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Ken je dat gevoel? Dat je soms helemaal wordt opgeslokt door je gezin en je werk? Terwijl je ’s ochtends de spullen voor je werk bij elkaar zoekt, ondertussen je peuter te eten geeft, je kleuter klaarmaakt voor school en probeert om de ontbijtboel nog op te ruimen voor je weg gaat, ben je blij als je even tijd hebt om mascara op te doen. Hoe ontspan je, als je ook zoveel dingen hebt om te doen?

Zijdezacht je dag beginnen

Als je je goed voelt in je lichaam zit je al veel sneller ‘goed in je vel’. Wat is het daarom heerlijk om elke dag momenten te hebben voor jezelf, om je te ontspannen en je mooi te voelen. Nivea weet hoe belangrijk die kleine, fijne ik-momentjes van de dag zijn. Je begint de dag heerlijk met het gebruik van Nivea Silk Mousse tijden het douchen. Deze heerlijke mousse is verrijkt met zijde-extract waardoor je huid ontspant en lekker zacht aanvoelt. Door de oliën en heerlijke geur is het geschikt voor iedere dag.

Beauty is belangrijk

De zussen van POM Amsterdam, Liesbeth en Violet Lotgering, ontwerpen shawls die hetzelfde beauty-gevoel geven als de zijdezachte Nivea Silk Mousse. “Beauty heeft te maken met hoe je je voelt. En dat is zo belangrijk dat wij hier elke dag mee bezig zijn,” vertellen de zussen. De zachte stoffen en mooie ontwerpen maken dat je je heerlijk voelt in je kleding. Nivea en POM Amsterdam zijn daarom een fantastische match; POM Amsterdam ontwierp een speciale Limited Edition shawls exclusief voor Nivea.

Wist je dat: je bij ETOS tot 1 van de 50 Limited Edition POM Amsterdam shawls kunt winnen? Ga naar www.nivea.nl/pom.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*