Vader van 4 meiden valt flauw bij geslachtsbekendmaking baby #5

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

De spanning bij de geslachtsbekendmaking van het vijfde kindje is te voelen. Zou het deze keer een jongetje zijn? Maar pas bij het snijden van de taart weten ze het echt… Een verrassing die de vader van de baby te veel werd: hij viel flauw van blijdschap.

Blauwe óf roze cake

Na het krijgen van 4 meisjes kan je je wel voorstellen dat Julio Pena en zijn vrouw Kari enorm nieuwsgierig waren naar het geslacht van hun 5e baby. Hun 16 jarige dochter Chastity kreeg het als eerst te horen. Ze bestelde een taart met een roze (meisje) of blauwe (jongen) binnenkant en nodigde mensen uit voor de geslachtsbekendmaking.

Lees ook: het geslacht van je kindje bekendmaken.

Het is een jongen!

In het filmpje kan je de spanning van de ouders voelen. Julio staat met zijn handen in zijn haar en durft de cake haast niet aan te snijden. Trillend zet hij samen met zijn vrouw het mes in de taart en dan zien ze het: het is een JONGEN!

Vader valt flauw bij geslachtsbekendmaking

Julio springt op en neer van blijdschap! Maar dan, ineens, begeven zijn knieën het en hij zakt neer op de grond. Later vertelde hij aan de pers: “Het was alsof ik in elkaar stortte en flauwviel op hetzelfde moment. (…) Ik heb zo lang op dit moment gewacht. Op een jongen. (…) Ze moesten we me op de bank neerzetten en ik kon niets zeggen. Ik was gewoon in shock.”

Bron: ABCNews

Lees ook hoe je een eigen kraskaart kunt maken om het geslacht te onthullen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*