De toekomst? Thuis je eigen pret-echo’s maken?

pret-echo's babywatcher

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Soms schiet je even in paniek omdat je je baby’tje niet voelt, of je wilt gewoon even je kindje bewonderen. Nu moet je nog naar de gynaecoloog om je kindje te zien. Raymond Bergs heeft iets bedacht waardoor zwangere vrouwen thuis hun kindje kunnen bekijken: de Babywatcher. Het echo-apparaat maakt het mogelijk om je kindje thuis in 2D te zien, zonder dat daar hele hoge kosten aan verbonden zijn.

Je eigen pret-echo’s maken met de Babywatcher

De Babywatcher is een mooie en fijne manier om alvast kennis te maken met jouw baby’tje. Vanaf de 16e week van je zwangerschap tot de 32e week heb je met het echo-apparaat het beste beeld. De pret-echo wordt gevormd door het omzetten van geluidsvormen die worden omgezet naar een plat doorsnedevlak, waardoor je je baby’tje kunt zien bewegen.

Zo werkt de Babywatcher

De Babywatcher werkt eigenlijk hetzelfde als een ‘gewone’ echo. De smeert de scangel op je buik om voor een betere geleiding te zorgen en gaat met het apparaat over je buik. Vervolgens krijg je een scherp 2D beeld van de baby te zien. Het beeldmateriaal dat je te zien krijgt, kun jij alleen zien en opslaan. Het apparaat is helemaal veilig voor moeder en kind.

Huren

Het apparaat is niet te koop, maar je kunt het voor 1 of 2 weken huren, waarbij je 12 of 21 scans per week kunt maken. Per scan kun je 10 minuten je baby’tje bewonderen. Je krijgt, afhankelijk van het pakket, 1 of 2 tubes scangel, waardoor de pret-echo het beste beeld krijgt.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*