Testen voor een betere keuze op Wooki!

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Ze zijn er al ontzettend veel, vergelijkingssites. In alle soorten en maten kun je producten vergelijken. Wil je bijvoorbeeld een kinderwagen kopen, kun je je eerst online oriënteren door reviews te lezen en door een prijsvergelijking te houden. Sinds kort is er Wooki.nl. Wooki werkt anders dan andere websites.

Hoe werkt Wooki?bass-622598_640

Via Wooki kun je door middel van een eenvoudige test te maken een uitslag krijgen van jouw favoriete producten. Stel, je bent op zoek naar een nieuwe gitaar, omdat je kind op muziekles wilt. Dan kun je de gitaartest doen. Je krijgt per vraag keurig uitgelegd wat er bedoeld wordt en bij ingewikkeldere vragen kun je extra uitleg vragen. Stap voor stap loop je de test door en de vragen worden zelfs aangepast aan de keuzes die je maakt. Als de vragen beantwoord zijn, krijg je de uitslag van de test te zien. Deze uitslag bestaat uit een top 5 van producten, in dit geval gitaren, die het beste bij jouw persoonlijke wensen past.

De perfecte match!

Doordat de gitaren geselecteerd worden aan de hand van jouw antwoorden, krijg je altijd een uitslag die past bij jouw wensen. Iedereen is namelijk anders en iedereen vindt andere dingen belangrijk. Zo krijg je dus niet de best verkochte producten te zien, zoals op veel andere websites. Ook word je niet overspoeld met ingewikkelde mogelijkheden en een overload aan producten, maar wordt er keurig een persoonlijke top 5 samengesteld. Daarbij is het mogelijk om een top 10 te laten mailen als je twijfelt en kun je de uitslag gemakkelijk delen via social media.

Assortiment

Op dit moment ligt de focus met name op alles wat met baby’s en kinderen te maken heeft. Zo zijn er testen voor bijvoorbeeld luiers, babyfoons, traphekjes, autostoeltjes en noem maar op. Wil je bijvoorbeeld een skateboard kopen voor je kind, is dat ook mogelijk via de skateboardtest. Naast producttesten zijn er ook leuke testen te vinden die bijvoorbeeld je kennis testen over Sinterklaas of over Kerstmis en kun je bijvoorbeeld kijken of je zwanger denkt te zijn.logo-groot

Neem eens een kijkje op Wooki.nl voor meer informatie.

 

[Dit is een blog i.s.m Wooki. Lees voor meer info onze disclaimer].

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*