DIY | Hospital Survival Kit

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Als je een zwangere vriendin hebt, leef je natuurlijk enorm mee en wil je haar graag helpen met de laatste loodjes. In deze post een ludieke DIY: de hospital survival kit.

Ziekenhuis-bevalling

Als de uitgerekende datum nadert, en je vriendin gaat in het ziekenhuis bevallen, komt ‘ie ongetwijfeld in de gang te staan: de tas voor in het ziekenhuis. Met daarin natuurlijk de tandenborstel en een lekker comfortabele broek. Onderin deze post plaatsen we een handige infographic met een overzichtje van wat je niet moet vergeten.

Hospital Survival Kit

De Amerikaanse blogster Jen van My Own Road bedacht een ludieke toevoeging aan deze ‘ziekenhuistas’: de hospital survival kit. Makkelijk in elkaar te knutselen en superleuk om te geven en te krijgen. Bekijk hier het resultaat en get inspired. Check vooral ook haar website voor de volledige DIY en de printables die je op het tasje kunt plakken om het helemaal af te maken.

Hospital Survival Kit

Neem een leuke (papieren) tas en versier ‘m met een mooi etiket en een label (te vinden op Jens site).

Alle inhoud

Vul de tas vooral met leuke en handige dingen: snoepjes, een tijdschrift, elastiekjes en speldjes, misschien wat monstertjes en make-up remover.

En hierbij ook de infographic voor de ‘serieuze tas’ :)

Infographic

Bron: //www.pinkpistachio.com/hospital-bag/

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*