Peuter zingt lied van Star Wars in ledikant

star-wars-baby-zingt-themalied

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Jonathan H. Liu kwam er via de babyfoon achter dat zijn dochtertje voor ze ging slapen vrolijk het nummer ‘Imperial March’ neuriede. Ze is misschien wel de jongste Star Wars-fan.

Star Wars kijken met een peuter

Jonathan H. Liu, die redacteur is van Geek Dad, keek pas de Star Wars-trilogie met zijn oudere kinderen. Zijn peuter keek een groot deel mee tot het moment dat ze naar bed moest. Waarschijnlijk begreep ze niet veel van de verhaallijn, maar ze kon in elk geval wel de karakters uit elkaar houden.

Bekijk ook: baby klapt in de baarmoeder mee met de muziek.

Peuter zingt in bed

Sinds ze Star Wars heeft gezien, is zijn dochtertje helemaal gek van Darth Vader. Jonathan kwam er via de babyfoon achter, dat zijn dochtertje zelfs in haar bed nog het themalied van Darth Vader zat te neurieën. Het meisje is duidelijk een echte fan.

Fan van donkere kant Star Wars

Al eerder vroeg het meisje haar vader om de legoversie van Star Wars te kopen. Maar wat ze het leukste vindt, is de donkere kant van Star Wars: alles wat met Darth Vader te maken heeft. Ze probeert zijn ademhaling na te doen en danst graag op het thema van Darth Vader ‘Imperial March’.

Bron: Geek Dad // Foto ‘Lachende baby in ledikant’ via Shutterstock

Lees ook: als mama door de babyfoon praat, doen haar baby’s direct alsof ze slapen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*