Hoe maak je een unieke kinderkamer?

tweelingkamer

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Gastblog door Hebe van Asten van (web)winkel Cozykidz.nl.

Trends op kinderkamergebied zijn er legio, maar persoonlijk vind ik het vooral belangrijk dat je iets unieks maakt. Iets dat niemand anders op de hele wereld heeft. Net zo uniek als jouw kind. Met die gedachte ben ik ook begonnen met  CozyKidz. Wij willen ouders helpen aan unieke spullen en vooral veel inspiratie laten opdoen.

Kies een stijl en combineer

In kinderkamerland kan je voor zoveel verschillende stijlen kiezen; modern, klassiek, stoer, lief, retro, industrieel, Scandinavisch, Frans-brocant, neutraal en ga zo maar door. Het is vooral belangrijk dat je kiest voor iets dat bij jullie past. Als je dan een keuze hebt gemaakt voor een stijl,; ga dan op zoek naar unieke spullen. En dat hoeft niet allemaal superduur en exclusief te zijn. Combineer nieuw en oud, duur en goedkoop en wees vooral creatief!

Kleurenpalet

Zorg voor een ‘showstopper’ in je kamer, dat kan een bijzondere kast, commode of bedje zijn, of een geweldig kleed of prachtige lamp. En werk verder vanuit jouw favoriete object. Maak een mooi kleurenpalet rondom je favoriete object en werk verder met de rest van de meubels en accessoires.

Slingers

Kleur is wel fijn in een kinderkamer, en dat hoeft niet altijd in de meubels te zitten. Een kleurrijk kleed geeft een kamer al enorm veel sfeer. Gecombineerd met vrolijke slingers maak je zo van een spierwitte kamer ineens een kleurrijk geheel!

Chevrons

En de laatste trend; chevrons (zigzagmotieven) zijn het nu helemaal! In een kleed, dekentje, dekbedovertrek of als behang, het geeft je kinderkamer iets speels en is tegelijk stoer, lief en modern!

Veel plezier met het samenstellen van jouw one of a kind(er)kamer!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*