Het gezicht van deze vader tijdens de bevalling spreekt boekdelen

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Zijn gezichtsuitdrukking en zijn verwrongen handen: dit is een hilarisch, realistisch beeld van de pijn en afschuw waar vaders mee te maken krijgen tijdens de bevalling. Want zeg maar eerlijk: wij vrouwen zijn niet altijd even lief voor onze partner tijdens de weeën.

Foto van vader tijdens de bevalling is herkenbaar voor alle mannen

Heb jij een partner die flauwgevallen is tijdens de bevalling? Hij zal niet de eerste zijn. Hoewel wij als vrouwen natuurlijk de meeste pijn moeten doorstaan, is het voor mannen ook geen eitje om dit aan te moeten zien. En daarbovenop komt nog dat we lang niet altijd zo aardig zijn voor onze partners als we aan het bevallen zijn. Geef maar toe… Het gezicht dat deze vader trekt is dan ook wel te begrijpen, maar we moeten er wel hard om lachen!

//www.facebook.com/photo.php?fbid=10154220511430851&set=o.130834060284601&type=3&theater

Lees ook: gemeen of grappig? Vader maakt bevallingsselfie.

Hilarisch pijnlijk

De verwrongen handen waar te hard in geknepen wordt en het gezicht van deze vader tijdens de bevalling zijn hilarisch. En het is ook zo herkenbaar! Vrouwen vanuit heel de wereld reageren met hun eigen verhaal: hoe ze de hand van hun partner bijna omdraaiden of hoe hun man bijna flauwviel tijdens de bevalling. Gelukkig loopt dit allemaal goed af en als de baby er is en zwijmelen de moeders en de vaders helemaal weg.

Lees ook: 8x grappige uitspraken van vaders tijdens de bevalling.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*