Wat een geweldige, heerlijk kliederige cake smash-fotoshoot!

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Gastblog door Sanne Kohl van Hip! Babyfotografie.

Een Cake Smash-Shoot wordt gedaan ter ere van de eerste verjaardag van je kindje. In een feestelijke setting met slingers en ballonnen worden er foto’s gemaakt van jouw (bijna) jarige job met op de achtergrond slingers en natuurlijk een mooie taart als hoogtepunt! De shoot op zich is al een groot feest!

cake smash cake smash

Eerst maken we eventueel ook enkele foto’s van je kindje zonder de taart en daarna kan het kliederen beginnen! De taart wordt erbij gehaald en je kindje mag spelen met de taart en lekker met de handjes eten. Een toefje slagroom hier, een beetje crème daar, alles kan en alles mag! Sommige kindjes moeten een beetje aangemoedigd worden, maar als ze eenmaal beginnen dan is het één groot feest! Hiervan worden de leukste foto’s gemaakt ter herinnering aan deze mijlpaal in het leven van je kind.

cake smash cake smash cake smash

Je kunt deze foto’s ook gebruiken voor de uitnodigingen voor het verjaardagsfeestje. Deze kan Hip! Babyfotografie voor je ontwerpen en laten drukken. De taarten die ik gebruik voor de Cake Smash Shoots komen van Papillon Cake Design en worden in overleg met jou gemaakt.

Cake Smash Cake Smash Cake Smash

Bekijk ook: fotograaf maakt magisch mooie foto’s!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*