Filmpje: prachtige verrassing voor verpleegkundige Renee

verpleegkundige verrast

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Renee Hendrix werkt al 33 jaar als verpleegkundige op de afdeling neonatologie in Georgia. Om haar te bedanken voor al haar werk, hebben patiënten van het ziekenhuis haar in het zonnetje gezet. Renee werd gevraagd om mee te doen aan een reclamecampagne door zakdoekenmerk Kleenex. Ze wist alleen niet wat haar echt te wachten stond..

Patiënten bedanken zuster

te vroeg geboren babytje verloskundigeKleenex liet verpleegkundige Renee een filmpje zien, waarin de ouders van haar voormalige patiënten haar bedanken voor alles wat ze voor hen heeft gedaan. “Ze was de eerste persoon die me mijn dochter vast liet houden,” vertelt een moeder. “Ze hield van mijn kind als was het van haarzelf,” vertelt een andere moeder. Een vader zegt: “Renee redde het leven van mijn zoon meerdere keren.”

Bedankfilmpje voor verpleegster

De verrassing is enorm als na afloop van het filmpje alle kinderen binnen komen lopen die vroeger door Renee verzorgt zijn. Alle kinderen houden een foto vast van zichzelf als premature baby. Ze rennen naar haar toe en Renee barst in tranen uit. In het filmpje vertelt Renee: “Ik behandel patiënten zoals ik wil dat mensen mijn kinderen behandelen als ik er niet ben. Dat is het belangrijkste.”

Lees ook: van de IC naar de maan – Fotoserie met premature kindjes.

Bekijk de emotionele video hieronder:

Bron: Metronieuws

Bekijk ook dit filmpje: het eerste jaar van een te vroeg geboren baby’tje.

Foto van premature baby via Shutterstock

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*