Dit stel zoekt hulp van het publiek voor babynaam

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Dit stel komt er niet uit: moet hun baby’tje Michael of Spyridon gaan heten? De strijd laaide tussen aanstaande vader Nicholas Soukeras en zijn vrouw Kseniya liep zo hoog op, dat er voor Nicholas niets anders opzat dan… een petitie te starten.

Michael

Superouderwets, vindt Kseniya de naam Spyridon. Maar Nicholas vindt de oude Griekse naam prachtig. Én hij wil zijn vader vernoemen, die ook zo heet. Kseniya, die in augustus is uitgerekend, wil echter haar (overleden) vader Michael vernoemen. “Ik wil mijn kind geen naam geven die ik zelf niet eens kan uitspreken!”

Petitie

Om de discussie voor eens en altijd op te laten houden, is Nicholas een online petitie gestart. Hi roept mensen op om hier te stemmen op de naam Spyridon. Als er 100.000 stemmen zijn, krijgt zijn kind de naam Spyridon, aldus Nicholas. Tot nu toe lijkt het erop dat Kseniya haar zin gaat krijgen, de teller staat op 148…

Oh ja, het koppel weet trouwens nog niet eens het geslacht van de baby. Kseniya: “Mijn man is ervan overtuigd dat hij door mijn buik kan kijken en dat we een jongen krijgen!”

Bron: NYpost

One comment

  1. 1

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*