De ergste babynamen wereldwijd

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Het blijft een bron van… ehm… inspiratie: de meest bizarre namen die mensen hun kinderen geven. Onlangs werd er op de Amerikaanse website Reddit de vraag gesteld: Wat is de ergste voornaam die je ooit bent tegengekomen? Dat leverde een hoop bizarre anekdotes op, er kwamen 18.000 reacties in minder dan 24 uur! Lees verder voor de ergste babynamen wereldwijd.

Hells Angels

Alternatieve spelling blijft een dingetje. Dit levert soms echte tongbrekers op. Zo zijn er ouders die hun dochter Airwrecker noemden, als alternatief voor Erica! En iemand vertelt: “‘Mijn vriendin Hellzel vertelde dat haar moeder Hazel een leuke naam vond, maar haar vader was een motorrijder en fan van de Hells Angels, dus bedachten ze dit zooitje.” Een andere opvallende naam: “Een kleine blonde jongen met heldere blauwe ogen is door z’n ouders Lucifer genoemd.”

Andere bizarre babynamen

Ook samentrekkingen van namen kunnen apart uitvallen, iemand schreef: “Een vriendin van mijn schoonzusje werkt op de kraamafdeling en daar was een kindje dat vernoemd werd naar zijn opa John en oma Veronica. Zij heette Vejonica.” Andere opvallend namen: “Ik heb een vriend die zijn dochter Britney Shakira Beyonce heeft genoemd.” “En ik ken een jongetje dat Boy Boy is genoemd!” Wij vielen ook van onze stoel van de naam die 2 grote Facebookfans aan hun kleintje gaven. Ze noemden hun kindje ‘Like’.

>> Ontvang hier gratis een cadeaupakket met een pak Pampers NewBaby.

De allerergste naam

En wat dacht je van deze anekdote: “Als dochter van een verpleegkundige op de kraamafdeling, heb ik heel veel verschrikkelijke namen voorbij horen komen, maar de allerergste is toch wel Orgasm! Helaas maakt ik geen grapje.” Iemand vertelt dat ze een kindje kent dat de naam Abstinance heeft gekregen, oftewel Onthouding. En om hierbij aan te sluiten, laat iemand weten dat hij op school een meisje heeft zitten, dat Gennah Tyles heet, “alsof haar ouders haar ‘genitals’ wilden noemen…”

Lees ook: alternatieven voor de Top 20-namen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*