Alain Clark zingt mooi lied voor een moeder

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Serious Request is in volle gang. Veel Nederlandse artiesten zetten zich in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Ook Alain Clark doet mee, hij veilt nummers. Voor de hoogste bieder schrijft hij een eigen lied.

Ziekenhuis

Een paar dagen geleden was Gayane Paap de gelukkige hoogste bieder. Alain Clark schreef daarom een lied voor haar zoontje Silvijn. Hij werd vorig jaar rond deze tijd na een moeilijke bevalling geboren. Na twee dagen moest hij met z’n ouders terug naar het ziekenhuis. Hij gaf veel over, raakte uitgedroogd en hij stopte zelfs een paar keer met ademen. Gelukkig is het allemaal goedgekomen, en kon zijn moeder nu een lied aanvragen voor haar kindje.

Traantjes

Alain schreef een prachtig nummer, wat gegarandeerd voor heel wat traantjes gaat zorgen, bijvoorbeeld bij ouders die ook zoiets hebben meegemaakt. Kijk en luister mee in onderstaand filmpje. Bekijk Gayanes verhaal in de uitzending van Serious Request (vanaf minuut 42:35). Wil je zelf ook een lied van Alain, bied dan hier mee (dit kan nog een paar uur)!

P.S. Vanavond zal zanger Niels Geuzenbroek voor Serious Request een gepersonaliseerde versie van zijn hit ‘Take your time, girl’ zingen, voor iemands ongeboren kindje. Hiermee haalt hij €2100 op!

 

One comment

  1. 1

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*