5 bespaartips voor je babyuitzet

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Gastblog door Larissa van Storiadilarissa.nl

Ook met een laag budget kan je een mooie babyuitzet bij elkaar zien te sprokkelen. Of wanneer je gewoon graag op het geld wilt letten bij het aanschaffen voor al het nodige voor je kleintje. Zo hadden wij een prima budget om te kunnen besteden voor onze kleine uk maar wilde wij graag een aantal duurdere spullen hebben. Maar toch hadden wij een budget om ons aan te houden daarom geef ik je 5 bespaartips die ons enorm hebben geholpen om binnen het budget uit te komen. Lees je mee?

1. Zeg ja tegen tweedehands! Een tweedehands babykamer kan vaak nog prima een rondje mee, je vindt de mooiste babykamers die er nog picobello uitzien! En voor een handige doe-het-zelf-er heb je zo een babykamer gepimpt naar jouw smaak. Een nieuw likje verf en het ziet eruit als nieuw.

2. Haal die Nee-Nee sticker maar van de brievenbus af! Houd gewoon de reclamefolders goed in de gaten. Elke week staan er weer tientallen nieuwe acties tussen die voor (aanstaande) ouders super aantrekkelijk zijn. Zo kan je prima vast wat pakken luiers in slaan in verschillende maten. Bij veel verschillende drogisten kan je een dicht pak luiers gewoon komen ruilen voor een andere maat, ook zonder bon!

3. Oude generatie! Duik misschien eens bij je ouders of je opa & oma de zolder op. Een oude wieg waar jij vroeger zelf in hebt gelegen kan super schattig zijn! Maak er een nieuw matrasje in, of laat er 1 maken, bekleed de wieg opnieuw en hij is klaar voor de nieuwe generatie! Vaak zijn moeders en oma heel handig met de naaimachine voor de dames die hier zelf niet mee overweg kunnen, zoals ik!

4. Knutsel er zelf op los! Een middagje snuffelen op het web en je vindt allemaal leuke babyspullen die je zelf kan maken. En het hoeft echt niet moeilijk te zijn, met wat vilt, vulling en touw kom je al een heel eind. Zo maakte ik zelf, met hulp van mijn moeder, een leuke slinger met wolkjes voor aan het ledikant! Ook kan je prima zelf sjablonen maken zodat je zelf de muur kan beschilderen met een patroon wat jij leuk vindt.

5. Sociale media is de nieuwe marktplaats! Kan jij niks vinden op marktplaats, geen nood. Tegenwoordig vind je ook alles op de sociale media. Ook bieden misschien je vrienden wel iets te koop aan wat jij goed kan gebruiken. Wil jij graag kleding hebben van een bepaald merk? Ga eens lekker snuffelen op je Facebook, vaak bieden mensen hele babypakketten aan met kleding voor een klein prijsje. Kleding van duurdere merken blijft vaak lang mooi. En niet vergeten, die kleintjes groeien zo snel die zijn binnen een mum van tijd er weer uit gegroeid. Dus sla ook niet te veel in per maatje, straks belanden kledingstukken ongedragen in een doos. Dat is zonde!

Dit waren ze dan, mijn 5 bespaartips die ons in ieder geval een hoop geld hebben bespaard. De babyuitzet die wij klaar hebben staan voor onze uk is uiteraard ook te vinden op mijn blog, Storiadilarissa.nl. Ik hoop je ook snel eens te zien op mijn blog! Bedankt voor het lezen en heel veel shopplezier voor je kleintje!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*