Jandino Asperaat heeft het leukste Instagramaccount!

instagram jandino

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

We werden getipt om het Instagramaccount van Jandino Asperaat (die van de hilarische Dino-show) eens in de gaten te houden. En inderdaad: hij post de liefste foto’s van z’n zoontje Elijah. En… sinds hij een paar weekjes geleden een dochtertje kreeg, mogen we ook meegenieten van geweldige fotootjes van zijn Amy-Lee. Daar smelt je toch van?!


Hallo vandaag..♥

Nog heel even in de oven…♡

#Life ♥

Ik weet ook niet wat voor hondje het is.. :)) #Schminken #PapaDingen

Zomer..♥

Op 20-6-2014 heeft God ons gezegend met een klein prinsesje. Haar naam is Amy-Lee Avery Asporaat. Mama heeft het heel goed gedaan en Papa ook want hij is niet flauw gevallen :) En Elijah is super blij met zijn nieuwe titel: Trotse grote broer!

Mijn wereld.. Mijn prins & prinses ♥

Onze selfie is niet helemaal gelukt. :) Ik heb haar net de fles gegeven, boertje gelaten en nu is ze weer in dromenland, maar papa is over zijn slaap heen en de wekker gaat straks voor de volgende voeding.. #PapaDingen ♥

Na de winst van #Oranje ben ik gaan stappen met mijn dochtertje.. We zijn naar de speciale editie geweest van #SensationWhite met DJ Nijntje. DJ Woezel & Pip. Mc Pampers.. Amy-Lee maakte geen grappen, ze dronk gewoon flessen leeg.. Mëlk = de nieuwe Moët.. Het was echt de shit, maar letterlijk “De Shit”

Bekijk ook: beroemde (bijna)mama’s op Instagram.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*