Colaflesje ‘voorspelt’ geboorte van baby Tess

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Of het toeval is, of niet, bijzonder is het in elk geval! Voor de derde keer voorspelde de datum op een Colaflesje de geboortedag van een baby.

Vergeten colaflesje

Paul Boogaard (34) en moeder Arlette de Bruin (35) zochten vorig jaar naar een colaflesje met de naam Tess erop, de naam van het kindje dat ze verwachtten. Toen ze het flesje Coca-Cola vonden, stopten ze het diep in een kast weg. Zo kon bezoek er niet achter komen welke naam zij voor hun kindje in gedachten hadden. Maar al gauw vergaten Paul en Arlette het flesje zelf ook. Tót vijf maanden na de geboorte van Tess, maandagavond 22 juni 2015.

Lees ook: DIY; maak een rompertje met de geboortedatum.

Voorspellende gave

Ze vonden achterin de kast het bewaarde colaflesje. Toen ze ‘m goed bekeken kwamen de ouders erachter dat er wel een heel bijzondere datum op stond. De geboortedag van Tess viel precies op de houdbaarheidsdatum van het flesje coca-cola: 31 januari 2015!

Schermafbeelding 2015-06-26 om 14.22.31

Paul schreef naar het frisdrankmerk op Facebook: ‘Coca-Cola wist al wanneer Tess geboren zou worden. Terwijl wij een week in spanning liepen wanneer ‘het’ zou gebeuren. Al die tijd lag de geboortedatum gewoon in onze kast. Bizar’. De familie kreeg veel positieve reacties op het verhaal. Ook Coca Cola reageerde enthousiast. De familie kreeg een grote Cola Beer, waarvan vader Paul leuke foto’s met de vijf maanden oude Tess maakte.

Derde keer

Al twee keer eerder is het voorgekomen dat de houdbaarheidsdatum van een flesje cola de geboortedag van een kind voorspelde. Op Facebook vertelden Richèlle Molendijk en Rudy van Dijk een soortgelijk verhaal over hun zoon Boyd. En ook de dochter van Mandy Everhartz werd geboren op de datum dat op een colaflesje stond. Heeft Coca-cola echt voorspellende gaven?

Bron: ad.nl en Facebook

Bekijk ook deze prachtige reclame van Coca Cola.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*