Wat zit er in De Blije Doos?

de blije doos

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Ben jij zwanger? Dan weet je vast en zeker dat er een Blije Doos op je te wachten staat. Maar wat zit er nou precies in de doos? En hoe kun jij die ontvangen? Dat laten we je zien en leggen we je uit in deze blog.

Dit zit er in De Blije Doos

De eerste baby-essentials

In De Blije Doos zitten een aantal broodnodige producten voor als jouw kindje net geboren is. De totaal waarde van de producten is €45,-. Er zitten pampers, sudocrem, een voedingsfles, een speen en sokjes in. Ook zit er aan de verpakking van de voedingsfles, een kortingsbon van €10,- op een Avent starterset.

babyessentials blije doos

Waardebonnen

Een baby’tje is een aardige aanslag op je vermogen. De waardebonnen in de verrassingsdoos zijn dan ook niet voor niets. De bonnen hebben een totale waarde van 155 euro. Onder andere Wehkamp, Ouders van Nu en Roompot geven kortingbonnen die je in hun assortiment kunt besteden. Zo kun je de nieuwste babykleding met korting shoppen of kun je goedkoper een weekendje weg als nieuw gezinnetje.

waardebonnen blije doos

Lees ook: gratis babyspullen – Welke kadopakken zijn er allemaal?

Folders

Als aanstaande moeder wil je alles weten over het moederschap. In De Blije Doos zitten een aantal informatieve folders en tijdschriften die jou helpen om aan deze informatie te komen. De eerste 1000 dagen van jouw baby’tje kun je terugvinden, maar ook informatie over de geboorte en een aantal producten.

tijdschiften en folders blije doos

Papa en mama

Ook voor de aanstaande papa en mama zit er iets de box. Omdat jij als zwangere vrouw negen maanden alcohol moet missen, zit er een Radler 0% alcohol in de doos. Zo kun je toch genieten van een lekker biertje. Voor papa zit er een Gilette scheermesje in als cadeautje.

papa en mama blije doos

Aanmelden voor De Blije Doos

Op de website van De Blije Doos kun je je inschrijven om de box te ontvangen. Vervolgens krijg je een uitnodiging om de doos met leuke cadeautjes en waardebonnen gratis op te halen in een vestiging van Prénatal bij jou in de buurt.

Lees ook: dit hoeft er níet op je baby uitzetlijst

3 Comments

  1. 1
  2. 3

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*