Te lief! Dit meisje is ondersteboven van de vuilnisman

cupcake

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Brooklyn kijkt elke donderdag uit naar het moment dat de vuilnisman weer komt. Achter het raam staat ze te wachten tot ze naar de man kan zwaaien. Op de dag van haar verjaardag kwam haar wens eindelijk uit: ze ontmoette haar grote idool.

Brooklyn ontmoet eindelijk haar favoriete vuilnisman

Elke donderdag komt de vuilnisman langs en staan Brooklyn en haar moeder klaar. “Het begon met zwaaien achter het raam en na een tijdje stonden we buiten te zwaaien. Als we de vuilnisman mistten, reed ik de hele buurt rond, zodat Brooklyn toch naar hem kon zwaaien.”, vertelt de moeder van het meisje in haar Facebookberichtje.

Lees ook Lief! Baby ziet moeder voor het eerst

De ontmoeting

Op de verjaardag van Brooklyn was de grote dag aangebroken; ze ontmoette eindelijk de man naar wie ze elke donderdag zwaait. Samen met haar moeder had ze een cupcake gebakken en stonden ze hem zoals gewoonlijk weer op te wachten. Maar die dag wenkte moeder naar de vuilnisman en hij kwam uit de wagen om samen met Brooklyn op de foto te gaan en de cupcake te ontvangen.

“Mama, ik ben zo blij!”

Toen ze uitlegde dat ze elke keer weer naar het moment uitkijken dat hij komt, vertelde hij dat hij daar precies hetzelfde over denkt! Elke donderdagochtend heeft hij een vergadering en hij probeert altijd zo snel mogelijk te vertrekken, zodat hij het meisje niet mist. Na de ontmoeting was Brooklyn stiller dan normaal, waarop haar moeder vroeg wat er aan de hand was. Ze reageerde met: “Mama, ik ben zo blij!”

Lees ook Filmpje – Ouders doen peuter GoPro op bij verstoppertje

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*