Zwangerschapskleding – de leukste winkels

leuke mooie zwangerschapskleding webshop tip

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

>> Onderaan dit artikel vind je de tofste winkels met zwangerschapskleding!

Zwangerschapskleding is speciale kleding voor de zwangere vrouw. Sommige kledingstukken zijn puur praktisch (je kunt op een gegeven moment gewoon echt je ‘oude’ broeken niet meer aan), en andere kledingstukken worden ontworpen omdat ze gewoon mooier staan dan ‘gewone’ kleding.

In ieder geval is zwangerschapskleding ontwikkeld om je buik tot z’n recht te laten komen en om ‘m te ondersteunen. Zo bevatten positiebroeken en positierokken speciaal elastiek om ‘m te ondersteunen. Ook zou je een buikband kunnen dragen.

>> Lees ook: de 10 musthave zwangerschapsbasics.

Positiekleding

De woorden zwangerschapskleding en positiekleding worden eigenlijk veel door elkaar gebruikt. Maar waarom heet het eigenlijk ‘positiekleding’? Nou, vroeger werd een zwangerschap eigenlijk een beetje verborgen. Het was niet iets waar je heel erg te koop mee liep. Als een vrouw zwanger was, dan zei je dat ze ‘in zekere positie’ was. Ze droeg kleding om te verhullen dat ze zwanger (dus ‘in positie’) was.

De leukste websites voor zwangerschapskleding

We zetten de leukste winkels voor zwangerschapskleding hieronder op een rijtje. Hier vind je positiekleding zoals tops, jurken, rokken, leggings en ook lingerie of badmode. Van alles om er zowel op kantoor als in je vrije tijd prachtig bij te lopen. Onze favoriete winkels om zwangerschapskleding te kopen, zijn:

Asos

Deze Engelse webwinkel heeft echt een geweldige collectie zwangerschapskleding. Vooral de zwangerschapsjurken vinden we echt he-le-maal geweldig. Neem dus snel een kijkje bij de afdeling ‘maternity’ op Asos.com.

>> Ga naar Asos

Zalando

Heerlijk online shoppen voor positiekleding kan bij Zalando. Van Esprit tot Mama Licious, van zwangerschapsbroeken tot lingerie: je vindt er van alles! Je bestelling wordt gratis verzonden en je hebt 100 dagen retourrecht.

>> Ga naar Zalando

Kleertjes.com

Naast een hele berg kinderkleding, waar de site bekend mee werd, vind je hier ook ontzettend veel leuke zwangerschapskleding. De kleding is handig verdeeld in allerlei categorieën – van t-shirts en tops voor de zwangere vrouw tot accessoires.

>> Ga naar Kleertjes.com

Noppies

Noppies heeft als doel om te zorgen dat je jezelf blijft tijdens je zwangerschap, met positiekleding die bij je past. De kleding is zowel op categorie georganiseerd (dus je vindt er een plek met allemaal jassen, of juist zwangerschapslingerie) of op thema (denk aan ‘lounge wear’ of ‘business fashion’).

>> Ga naar Noppies

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*