Zwanger model met ‘te platte buik’ is bevallen

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Had je meegekregen dat een paar weken geleden het hoogzwangere model Sarah Stage een berg kritiek over zich heen kreeg nadat ze zwangerschapsfoto’s online zette? Ze ging hoogzwanger op de foto maar volgers vonden haar buik veel te strak en te klein voor een vrouw die hoogzwanger was. Inmiddels is Sarah bevallen van een gezonde baby.

Sarah Stage, een 31-jarig model, liet vol trots haar 8 maanden zwangere buik zien aan haar 1,6 miljoen volgers. Ze kreeg echter een storm van kritiek over zich heen: mensen vonden dat ze minder moest sporten en dat ze niet goed genoeg voor haar ongeboren kindje zorgde.  Sarah liet toen weten dat zij en haar kindje helemaal gezond zijn, zo schreef AD.nl: “Het lijkt wel alsof nu iedereen wat wil zeggen over mijn zwangerschap, vooral op sociale media. De meesten zijn positief en degene die negatief zijn, probeer ik te negeren. De dokter heeft gezegd dat de baby gezond is en dat is het belangrijkste voor mij.”

En nu is daar dan haar baby. Haar zoontje, James Hunter, werd gisteren geboren. Sarah kwam tijdens haar zwangerschap (slechts) 9,5 kilo aan, en ze baarde een zoon van 4 kilo. De foto’s van de zwangere Sarah zie je hieronder.

Vlak voor de bevalling:

Still waiting 👼.. #9months

Een foto die is geplaatst door 🍔SARAH STAGE (@sarahstage) op

Samen met een eveneens hoogzwangere vriendin:

With my preggo babe @thevitas Can't wait to meet your little angel this weekend!!! #35weeks & #39weeks #WhereTheSunTho

Een foto die is geplaatst door 🍔SARAH STAGE (@sarahstage) op

8 maanden zwanger:

Good morning ☕️ finally got that Aussie tan 🐨 @bondisands 🐨 #preggo (photo: @dplyusnin) #8monthspregnant #7monthspregnant

Een foto die is geplaatst door 🍔SARAH STAGE (@sarahstage) op

Lees ook: hoe verberg je je babybump de eerste 20 weken?

One comment

  1. 1

    Jeetje wat een gezeur van sommige mensen ,ik heb een buurvrouw gehad die ineens achter de kinderwagen liep die heeft 9mnd lang gewone kleren gedragen je zag niets en dat vond ze niet eens leuk want ze was trots dat ze zwanger was.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*