Samenwerken en adverteren

Babyblog.nl: Dé blog voor moeders van jonge kinderen en mommies to be. Hier vind je van alles op babygebied waar jij blij van wordt! 

Doelgroep: zwangere vrouwen en jonge moeders

Zijn zwangere vrouwen en jonge moeders jouw doelgroep? Met een advertentie op babyblog.nl bereik je maandelijks duizenden vrouwen, precies in die doelgroep. Een artikel op de Babyblog brengt jouw product of dienst op een leuke en natuurlijke manier onder de aandacht bij de bezoekers.

Interesse in een samenwerking?

Mail Babyblog.nl of neem contact met ons op via het contactformulier voor de mogelijkheden of de tariefkaart. We staan zowel open voor incidentele als langdurdige samenwerking.

Mogelijkheden op babyblog.nl

Je kunt op verschillende manieren adverteren op babyblog.nl, denk bijvoorbeeld aan:

 • Advertorial of sponsored post
 • Winactie
 • Banner
 • Product review
 • Interview
 • Social media en/of nieuwsbriefvermelding

Voor andere ideeën of staan we natuurlijk ook open. Neem gerust contact met ons op.

Producten opsturen

Vrijblijvend producten opsturen, als particulier of als bedrijf, mag natuurlijk ook. Ons adres is:

Babyblog.nl
Woudenbergseweg 21
3707HW Zeist

Ook kun je ons je persbericht mailen.

Let op: het opsturen van een product biedt geen garantie dat we daadwerkelijk iets over het product schrijven. De producten die naar ons worden opgestuurd, worden niet gererourneerd.

2 Comments

 1. 1

  Beste,
  Mijn naam is Valerie en ik werk voor Travall dat voertuigspecifieke auto-accessoires maakt. Op de website van mamablogger las ik dat ik jullie geïnteresseerd zijn in commerciële samenwerking. Graag zouden we jullie vragen een review te schrijven van een van onze producten.
  Ons belangrijkste product is namelijk de Travall Guard. Dit product kan worden gebruikt als hondenrek. Wat echter relevanter is voor uw publiek is dat de Guard alle inzittenden van een auto beschermt, zeker kleine kinderen in autostoeltjes. Deze kunnen namelijk ernstige verwondingen oplopen doordat losse voorwerpen bij een ongeval door de auto kunnen vliegen. Met de Travall Guard kan dit worden vermeden.
  Omdat niet iedereen zich bewust is van dit gevaar, vinden we het een goed idee om met jullie samen te werken om dit te verhelpen. Gelieve me te laten weten wat jullie denken van een dergelijke samenwerking.
  Ik kijk alvast uit naar uw antwoord. Vriendelijke groet,
  Valerie Steurs
  Travall
  //www.valerie.steurs@travall.com

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*