Heerlijke mangosnacks
Porties Prep Tijd
12xbrownie formaat 10minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
10minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
12xbrownie formaat 10minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
10minuten 20minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Doe de mangoblokjes, havermout, rozijnen, kokosrasp, dadels en abrikozen in een pan en giet hier water bij tot alle ingrediënten net onder water zitten.
  2. Nadat het gekookt is, doe je er boter bij en mix je het geheel met een staafmixer.
  3. Het kookvocht trekt in de havermout en kokos waardoor je het niet hoeft af te gieten, het geheel is ongeveer 500 ml maar controleer dit eerst even zodat je de juiste hoeveelheid agar agar gebruikt.
  4. Laat het opstijven in de koelkast.
  5. * Agar agar is te vervangen voor gelatine. Het is te vergelijken met gelatine alleen is het plantaardig. Dit is te koop in natuurvoedingswinkels. Het is belangrijk dat je de gebruiksaanwijzing op de verpakking volgt wanneer je gebruik maakt van agar agar.
  6. TIP: Als je de mangosnacks in de koelkast of diepvries bewaart, is het ook langer houdbaar!