Eiersalade met zongedroogde tomaten
Porties
Prep Tijd
8
sneetjes brood
10
minuten
Passieve Tijd
10
minuten
Porties
Prep Tijd
8
sneetjes brood
10
minuten
Passieve Tijd
10
minuten
Ingrediënten
6
eieren
4
zongedroogde tomaten
eetlepel
rode pesto
2
eetlepels
olie
(van de zongedroogde tomaten)
snufje
zeezout
1
eetlepel
(bio) mayonaise
pistachenoten
augurken
(optioneel)
alfalfa
(optioneel)
kaapse goudbessen
(optioneel)
Instructies
Kook de eieren.
Neem de gekookte eieren in een kom en doe er 4 zongedroogde tomaten en 2 eetlepels olie van de zongedroogde tomaten bij.
Pureer het geheel.
Doe er een snufje zeezout, mayonaise en pistachenoten doorheen en mix het geheel.
Serveer eventueel met augurken, alfalfa en Kaapse goudbessen.