Ongelofelijk: vrouw bevalt op motor en heeft dit niet door tot ze in het ziekenhuis is

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Toen de Chinese mevrouw Qi in het ziekenhuis aankwam, had ze er geen flauw idee van dat ze onderweg bevallen was. De dokters van het ziekenhuis in Guangdong waren geschokt!

Bevallen op de motor

Toen de dokters zagen dat haar broek doordrenkt was met bloed, waren ze verontrust. Met het uitdoen van de broek kwamen ze erachter dat de placenta en de navelstreng al geboren waren. Dokter Liang Guiying vroeg aan de vrouw (van wie alleen de achternaam is bekendgemaakt): ‘Waar is de baby?’, maar daarop had ze geen antwoord.

Bekijk ook dit filmpje: vrouw bevalt in auto op weg naar ziekenhuis.

De dokters zeiden dat de baby door de broekspijp op straat moet zijn gevallen en dat dit ervoor heeft gezorgd dat de navelstreng afgebroken werd. De vader van de baby, meneer Li, bevestigde dat zijn vrouw onderweg had geroepen dat de baby eruit kwam, maar hij geloofde niet dat ze achter op zijn motor aan het bevallen was.

Op zoek naar de baby

vrouw bevallen motorMeneer Li reed direct samen met medisch personeel terug om de baby te vinden. Ongeveer 3 kilometer van het ziekenhuis vond hij drie mannen die voor de baby zorgden. Een van hen, ook een motorrijder, vond de baby onder het bloed op straat liggen en haalde hem van staat. De baby begon onmiddellijk te huilen. Gelukkig had de baby niet meer dan lichte verwondingen.

Bron: Mail Online
Foto: Twitter

Lees ook: politie rijdt auto met bevallende vrouw klem.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*