Gesnapt: peuter breekt in bij zijn zus

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Spoken bestaan niet, maar in dit huis leek het wel alsof er spoken bestonden. De 8-jarige dochter klaagde dat er ’s nachts spullen uit haar kamer verdwenen. Maar niemand wist hoe het kwam, tot de ouders een verborgen camera plaatsten en de dief betrapten: hun 2-jarige peuter!

Verdwenen spullen

Toen de dochter van de familie tegen haar moeder zei dat er ’s nachts spullen uit haar kamer verplaatst werden en andere spullen verdwenen, dacht haar moeder dat ze dit zelf in haar slaap deed. Maar de dochter beweerde bij hoog bij laag dat dit niet het geval was. Ze deed zelfs ’s nachts haar kamer op slot, om dieven buiten te sluiten. Maar zelfs toen verdwenen er spullen.

Lees ook: jongetje overstuur na diefstal oor.

Verborgen camera

De ouders besloten een verborgen camera te plaatsen, om aan de dochter te laten zien dat er echt niemand was, die ’s nachts naar haar kamer kwam. Ze hoopten dat hun dochter hierdoor minder bang werd. Maar toen ze ’s ochtends de opname bekeken, waren ze stomverbaasd!

2 jaar oude dief

Wat bleek? Hun 2 jaar oude zoontje had een geniale manier gevonden om in te breken bij zijn grote zus. Met een opengeklapte nagelknipper wist hij de deur van het slot halen en bij zijn zusje naar binnen te sneaken. Daar ‘stal’ hij elke nacht spullen, zoals speelgoed en kussens en bracht dit naar zijn eigen kamer. Het bewijsmateriaal, de nagelknipper, legde hij zorgvuldig terug.

Bron: Zestvip // Peuter met hoed in foto is niet de peuter uit het verhaal

Bekijk ook dit filmpje: Hun moeder had geen idee hoe dit kon…

One comment

  1. 1

    Nou stomverbaasd toen ze s ochtends de opname terug keken? Je ziet 2 x heel duidelijk de schaduw van iemand en nee niet van de kleine!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*