DIY: Een jaar vol ‘eerste keren’

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Zo’n eerste jaar blijft bijzonder. We schreven al over de toffe foto-ideeën om de groei van je kindje week na week of maandelijks bij te houden. En pasgeleden showden we je de infographic die een mama maakte over haar dochters eerste jaar. Dit keer laten we je zien hoe je heel easy onderstaand schoolbord vol met ‘eerste keren’ maakt.

Schoolbord

Blogger Amy heeft een te gekke blog en een tijdje geleden schreef ze een artikel over het feestje voor haar dochtertje Lily, die 1 werd. Heel veel lezers (en ook veel mensen op Pinterest) mailden haar daarna over hoe ze toch dat prachtige schoolbord had gemaakt. Hieronder lees je de makkelijke handleiding voor dit mooie bord.

Schoolbord eerste kerenHandleiding

Allereerst heb je een schoolbord met een mooie lijst nodig. Amy heeft zelf een spiegel geverfd met schoolbordverf. Maak de spiegel schoon en plak ‘m goed af. Daarna verf je ‘m en laat je de spiegel drogen. Let op: haal het tape er niet te vroeg af, dan krijg je dit:IMG_4405-600x400
Als het bord af is, verzamel je foto’s van allerlei eerste keren van je kindje. Denk aan: de eerste lach, de eerste keer omrollen, de eerste keer naar buiten, in het zwembad, eerste staartje, eerste lach, eerste keer met de tenen in het zand, eerste keer op vakantie: je kunt het zo gek niet verzinnen. Druk deze foto’s af en bevestig ze met dubbelzijdig tape op de spiegel. Schrijf daarna met allerlei kleuren krijt(pen) welke momenten het waren. En dat is het!

Schoolbord eerste keren
Veel succes! En ben je in een creatieve mood? Laat je dan inspireren in deze blog over wat je allemaal met babypotjes kunt doen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*