3 zussen worden op dezelfde dag moeder!

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Wauw, wat een bijzonder verhaal! Vier zussen uit het Ierse Castle Bar waren tegelijk zwanger van hun kindje. Maar dat is niet het enige, want drie van hen bevielen ook nog eens op dezelfde dag!

Drie zussen bevallen op dezelfde dag van hun kindje!

De drie zussen zijn gisteren tegelijk bevallen in het Mayo General Ziekenhuis.  Om 03.25 beviel Mairead FitzPatrick als eerste van een prachtig jongetje, dat ze Thomas Óg heeft genoemd. Om precies 11.00 beviel Joeline Gofrey door middel van een keizersnede van een meisje met de naam Sorcha. Als laatste bracht Bernie Ward een schattig jongetje op de wereld. Ze heeft hem de naam Phelim gegeven.

Nooit eerder gebeurd

Het personeel van het Maya General Ziekenhuis liet weten dat de moeders en en hun kindjes het goed maken. De manager, Mary Salmon, vertelt: ‘Iedereen praat erover. Het feit dat vier zussen tegelijk zwanger zijn is hier, voor zover ik weet, nog niet eerder gebeurd.’

Een vierde baby

De vierde zus, Christina Murray, kan ook elk moment bevallen. Ze vertelde dat ze toch wel een beetje teleurgesteld was, dat haar kindje nog even op zich laat wachten. Christina was op 30 september uitgerekend. Ze hoopt snel haar kleintje in haar armen te kunnen houden.

Lees ook: Zusjes bevallen 17 minuten na elkaar

Niet gepland

De zwangerschappen waren allemaal niet gepland, wat het extra bijzonder maakt dat de zussen tegelijk zwanger waren. Ze waren op verschillende data uitgerekend, maar daar hebben de kleintjes niet op gewacht.

Bron: BBC

Bron foto bovenaan: Google Maps.

Lees ook: de mooiste Schotse namen op een rijtje.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*